Вхід | Реєстрація

«Вони і зараз на службі!»

«Вони і зараз на службі!»
10‑го листопада в актовому залі Новосанжарського райвідділу міліції вшановували ветеранів органів внутрішніх справ.
У залі зібралися нинішні працівники райвідділу, переважно молодь,  та представники старшого покоління міліціонерів. Ті, які ловили бандитів двадцять, тридцять чи, навіть, сорок років тому. До всіх присутніх спочатку звернувся начальник райвідділу майор міліції Сергій Махно.
— Ті ветерани, які зараз сидять у залі, і сьогодні допомагають у роботі міліції, — зазначив Сергій Анатолійович. — Вони щось підказують нам, молодшим, десь скеровують, десь дають поради. Можна сказати, що вони і зараз на службі!
Привітавши ветеранів, Сергій Махно передав слово їхньому голові — Миколі Євтушенку. Микола Пимонович, звертаючись до колег по міліцейській роботі, згадав минуле і поговорив про сучасне.
— Міліцейська робота змінюється, з’являються все нові та нові технології, які значно полегшують ту ж оперативну роботу, — відмітив Микола Євтушенко. — Раніше нам доводилося пробивати дороги самим.
Після привітань молодший та старший міліціонери вручили сімом ветеранам почесні грамоти. А одному із присутніх — колишньому правоохоронцю Анатолію Мільку — передали грамоту від начальника головного управління МВС у Полтавській області Олександра Рудяка.
Після офіційної частини і молоді, і колишні міліціонери разом сфотографувалися біля входу до райвідділу. А прощаючись, учасники зустрічі підкреслювали, що зв’язок поколінь міліціонерів не повинен обриватися і надалі.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2010, 12:06 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації