Вхід | Реєстрація

Василь Фещенко встановив депутатський рекорд

Василь Фещенко встановив депутатський рекорд
У п’ятницю відбулася установча сесія Кобеляцької міської ради.
У залі засідань Кобеляцької міської ради було на диво багатолюдно. На установчу сесію нового скликання крім депутатів прибули й інші жителі Кобеляк. Передусім — це потенційні члени нового виконкому міськради та співробітники органу місцевого самоврядування.
Відкрила зібрання голова міської виборчої комісії Марія Кириченко. Вона оголосила офіційні результати виборів до міської ради. Згідно зі статистикою, за тридцять депутатських мандатів у Кобеляках боролися 202 чоловіки. Тобто, своєрідний конкурс становив майже сім претендентів на одне місце. За посаду міського голови змагалися шість кобелячан.
У результаті до міської ради потрапили 13 представників Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», вісім — від Партії регіонів, сім — від «Фронту Змін». Також в новообраному депутатському корпусі знайшлося по одному місцю для представників від Соціалістичної партії і від Української народної партії. У раді працюватимуть вісім жінок і двадцять два чоловіки. Згадала Марія Олександрівна і про своєрідний рекорд, встановлений одним і з депутатів. Житель мікрорайону Зарічка, працівник міської сервісної служби Василь Фещенко вже вшосте поспіль отримав мандат представника міської громади. Присутні привітали рекордсмена гучними оплесками. Міським головою був оголошений Олександр Ісип. Він вчетверте отримав право керувати міським господарством та громадою. Отримуючи посвідчення, депутати дякували, а Віктор Фесюра голосно заявив: «Служу рідним Кобелякам!».
Далі з вітальним словом виступив запрошений на сесію голова Кобеляцької РДА Анатолій Таранушич. Він привітав усіх із обранням і закликав берегти рідні Кобеляки, наголосивши, що у порівнянні із іншими населеними пунктами Кобеляччини, у райцентрі більш-менш благополучна ситуація. Також він повідомив, що депутати райради зберуться на свою сесію 17 листопада.
До співпраці та порозуміння закликав депутатів і Олександр Ісип. Він висловив впевненість у тому, що міські обранці спільно працюватимуть на благо своєї громади незалежно від віку, статі та партійної належності.
Після вітань, оплесків та побажань депутати приступили до розгляду питань повістки денної. Депутат Володимир Рева висловив пропозицію провести сесію у два етапи. На першому — вирішити першочергові кадрові питання, на другому — сформувати виконком і склад постійних комісій. Тут уже не обійшлося без дискусії. Врешті-решт більшість підтримала пропозицію Ісипа  вирішити всі організаційні питання протягом однієї сесії. Секретарем міськради шляхом таємного голосування обрали Сергія Галушка, заступником міського голови — Олександра Письмака.
Під час розгляду питання про назви та склад постійних комісій із своїми пропозиціями виступили Володимир Рева, Олег Безкібальний, Роман Матюхов, Вікторія Омельяненко, Павло Різун, Валерій Коробейник. А потім більшістю голосів затвердили склад комісій і обрали до міськвиконкому 11 чоловік. Сесія тривала дві години десять хвилин.

Депутатизми :)
— Що ви, як вівці, тупо голосуєте за все, що вам предложать.
* * *
— Тепер Фесюра буде гімн Кобеляк на гармошці виконувати… І навприсядки.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2010, 13:30 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації