Вхід | Реєстрація

У Новосанжарській ЦРЛ відкрили нове інфекційне відділення

У Новосанжарській ЦРЛ відкрили нове інфекційне відділення
Вранці 17‑го листопада представники влади розрізали стрічку на вході до відремонтованого та оновленого приміщення.
Перед входом до нового інфекційного відділення зібралися чиновники, спонсори та медичні працівники. Перед ними виступила головний лікар ЦРЛ Ольга Гиря. Вона, зокрема, відзначила, що без тісної співпраці обох гілок влади та спонсорів такий вдалий кінцевий результат не був би можливим.
— Мало хто відкриває нові відділення в умовах кризи, а нам це вдалося, — наголосила Ольга Василівна. — І всі вкладені у цю реконструкцію кошти тепер працюватимуть для людей.
Голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс також відзначив, що завдяки наполегливості та послідовності вдалося створити чудове медичне відділення на місці фактично аварійного приміщення. Солідарним із ним був і заступник голови районної ради Борис Федоренко. Він, зокрема, підкреслив, що відкривши це інфекційне відділення, вдалося вбити двох зайців — і приміщення зберегти, і для людей зробити корисну справу.
Спонсор і меценат Микола Харченко, директор «ТОВ «Елеватор «Чиста криниця», похвалив за організацію роботи керівництво райлікарні.
— Я знаю, як у нашій бюрократичній країні важко щось будувати, — сказав Микола Олексійович. — Але вам вдалося успішно довести справу до кінця.
Приїхати із порожніми руками Микола Харченко просто не міг, а тому презентував новому відділенню такий же новий телевізор.
Далі була урочиста процедура перерізання стрічки, яку здійснили Сергій Шовкопляс, Борис Федоренко та Ольга Гиря. Після цього присутні змогли зайти до відділення та поглянути на нього зсередини, тобто очима пацієнта. До речі, один із гостей  у своїй промові побажав, щоб у такому чудовому відділенні все ж таки поменше було хворих. До цих слів важко не приєднатися. Адже яким би гарним не був медичний заклад, все ж таки краще бути абсолютно здоровим і ніколи його не відвідувати.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2010, 13:41 | Нові Cанжари |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації