Вхід | Реєстрація

Враховуючи сучасні європейські тенденції

Формування концепції святкового освітлення Полтави базуватиметься на врахуванні найновіших європейських тенденцій, зазначає головний художник міста Михайло Шлафер. Управління з питань містобудування та архітектури, управління культури, підприємство «Міськсвітло», рекламісти спільно працюють над планами зовнішнього вигляду обласного центру під час новорічного марафону.
Пропозиції святкового оформлення стосуються вулиць, особливо Фрунзе, Жовтневої, Калініна, майданів з ялинками, де відбуватимуться масові заходи, вітрин, парків. В останніх пропонують облаштувати світлові фігури, у Корпусному саду ліхтарі стилізувати під підсвічники. Як завжди, неповторною, буде Каштанова алея. Єдиний стиль об’єднуватиме павільйони «Козацького містечка» на Жовтневій. Комплексно оформлять Театральну площу, а головну ялинку Полтави пожвавить динамічне освітлення.
Цікаві пропозиції є й щодо фасадів полтавських вокзалів. Вони мають відразу ж приваблювати всіх гостей нашого міста і переконувати: тут на них чекає незабутнє і яскраве свято.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2009, 10:19 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації