Вхід | Реєстрація

Відкрито символ успіху студентів

Відкрито символ успіху студентів
На території студмістечка Полтавського національного технічного університету імені Ю.Кондратюка з’явився справжній «Граніт науки». На урочистій церемонії відкриття цього пам’ятного знаку міський голова Андрій Матковський побажав студентам, щоб цей «граніт» був їм по зубам і обов’язково допомагав під час здачі заліків та екзаменів.
Нагадаємо, на початку вересня 2009 року у технічному університеті ім. Ю. Кондратюка був оголошений конкурс проектів (ескізів) на кращий символ успіху студентів для благоустрою території університету і студентського містечка та надання пропозицій міській владі щодо впорядкування новоствореного студентського скверу. На конкурс представили 155 робіт, серед яких був відзначений ескіз Олександра Рябка та Лілії Цимбал.
Біля сови, а саме такий птах сидить на граніті, студенти університету виголосили символічну клятву відданості навчанню. А десятитисячний студентський колектив освітнього закладу і профспілкова організація студентів та аспірантів висловили велику вдячність міській владі за постійну увагу до університету, підтримку студентства міста, за «небайдужість до проблем молоді, організацію цікавих і змістовних заходів та величезні зусилля в розвитку й розбудові нашого вічно юного міста – Полтави».

Автор: www.rada-poltava.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2009, 11:24 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації