Вхід | Реєстрація

Наші «танки» бруду не бояться.

Наші «танки» бруду не бояться.
Яка машина більш прохідна та витриваліша на бездоріжжі , ЛУАЗ “Волинянка” чи ВАЗ “Нива”?
Таке питання поставили собі, та вирішили дати на нього відповідь Лохвицькі водії - екстримали.
На горбистій місцевості “горошкового лісу”, та пересохлих затоках від річки Сула, в районі с. Гаївщина, власники даних транспортних засобів вирішили провести так звані “покатушки”, свого роду тест - драйв на прохідність та витривалість їзди по бездоріжжю.
Але спірне питання так і не було вирішене, тому як кожен бачив переможцем свій вид транспорту. Тому ми звертаємося до користувачів сайту з проханням оцінити дану ситуацію, продивившись відео ролик, та проголосувавши в опитуванні на форумі сайту. Також напишіть свої висловлювання в захист того чи іншого авто.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2010, 17:31 | Лохвиця | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації