Вхід | Реєстрація

Шукаємо кролика у «Зайці»

Шукаємо кролика у «Зайці»
До 31‑го грудня лишається все менше календарних днів. І час уже готуватись до зустрічі господаря нового — 2011 року. Спочатку, звичайно ж, варто запастися фігуркою кроля.
Якщо минулої зими мешканці Нових Санжар скуповували смугастих і хижих тигрів, то тепер актуальними є милі та пухнасті кролики. Бажано, білі, адже саме таким за кольором є символ наступного року. Це якщо вірити східному гороскопові.
Щоб придбати собі довговухого, ми прямуємо до магазину із дуже актуальною назвою «Зайка». Що сказати, свою назву магазин виправдовує на 100 %, — зайців тут і справді багато. Від найменших — брелоків на мобільний, ключі, чи у машину  за 6–7 гривень, до велетенських зайчиськ по 150–200 гривень. Є зайці звичайні, а є — зі своєрідними «фішками». Чим дорожчий, тим більше у нього можливостей і вмінь. За 66 гривень можна купити зайця, який перекидається і крутиться на місці, як навіжений. За таку ж суму ви придбаєте вухастого, який майстерно танцює. І, нарешті, за 85 грн. вам дістанеться екземпляр, який і ходить, і танцює, і крутиться. Універсал, одним словом.
— Асортимент цих іграшок практично не змінився порівняно із минулим роком, — говорить  одна із продавців «Зайки». — Але є одна відмінність. Якщо ті роки привозили практично лише зайців, то цього року з’явилися і кролі. Пухнасті та дуже схожі на домашніх.
І справді, переглянувши чималий асортимент магазину, журналіст зробив висновок, що серед величезної заячої армії, повноправні господарі року наступного — кролики — дещо губляться. Але, за бажання, можна вибрати тут і кролика. Вони є різні як за кольором — рожеві, коричневі, сірі (білого, щоправда, так і не знайшов — авт.), так і за ціною — від 20 до 60 грн. Як економ-варіант можна придбати кролячі (чи заячі — як їх відрізнити? — авт.) вуха за 12 гривень. І урочисто надягти їх у ніч 31‑го грудня.
Не дивлячись на близькість Нового року, ніякого кролячого ажіотажу у «Зайці» не помітно. Доки журналіст перебував у магазині, покупці запитували корів, собак і тигрів. Купували дощик та іграшкові ялинки, традиційних солдатиків, ляльок та машинки. Можна припустити, що вони або вже запаслися кроликами, або планують зробити це у найближчому майбутньому. Інакше у новому році не задобрений кролик може помститися забудькуватому громадянину — наприклад, з’їсть у нього всю моркву або взагалі залишить без «капусти».

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2010, 13:42 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації