Вхід | Реєстрація

Завершальна осіння толока-2009 в Нових Санжарах

Завершальна осіння толока-2009 в Нових Санжарах
Відбулася вона 24 листопада на території заказника природи Вовчі Гори. Депутати селищної ради, працівники підприємств, установ, організацій сповна використали погожу осінню днину і до настання морозів посадили 700 саджанців бузку.
— Робота по озелененню селища, його околиць — постійна і найбільш масова, адже новосанжарці дбають не лише про власні садиби, але й про нові насадження в парках, скверах, на вулицях. Кожне дерево, як і людина, має свій «граничний» вік, проте замість одного зрізаного сухостою садимо в десять разів більше, — висловився під час короткого перепочинку депутат селищної ради, приватний підприємець Сергій Бодак.
Його думку продовжив Євген Заїка з районного споживчого товариства:
— Беремо участь в усіх селищних толоках, як і працівники багатьох інших трудових колективів, адже відомо — разом « гори можна звернути»! Сьогодні теж дружно попрацювали — не з примусу, а самі для себе! Запитайте будь-кого — де краще почувається: в красивому, чистому, благоустроєному селищі, де ми живемо, чи навпаки? Переконаний — охочого жити серед сміття не знайдеться. Про чистоту треба щодня дбати і дерев більше садити — їх багато не буває!
Свідома робота новосанжарців, покликана і власним сумлінням, і Указом Президента України «Про проведення весняних толок у 2009 році», не лише сприяє збереженню і примноженню зелених насаджень, покращенню екологічної ситуації, умов проживання людей, але й зближує їх, об’єднує представників різних поколінь, різних політичних поглядів навколо спільної ідеї — порядку у спільному домі на ймення «Нові Санжари».
Коротка довідка для читачів: новосанжарською громадою розпочато весняні толоки 12 березня, закінчено осінніми 24 листопада. Всього проведено 29 таких заходів, в результаті яких закладено сквер Полтавської битви, парк Матері, і на їх територіях, а також в парку Перемоги, в заказнику Вовчі Гори, по вулицях селища посаджено 2080 дерев, кущів (берези, дуби червоні, липи, туї, горобина, калина, бузок), створено нові площі газонів.
Систематично очищуємо береги річок, лісопарків. Отже, — працюємо на чисте довкілля, а значить — на власне здоров’я, на майбутнє!

Автор: Вікторія Дев’ятко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2009, 11:07 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації