Вхід | Реєстрація

Літературно-музичне свято «Гребінчина світлиця»

5 лютого 2011 року в Районному будинку культури міста Гребінка, Полтавської області відбулося обласне літературно-музичне свято «Гребінчина світлиця» з нагоди 199-ї річниці від дня народження Євгена Павловича Гребінки. Відкрив святкову програму своєю промовою, голова районної ради Зінченко Валерій Миколайович Гостями свята були: Сулима Микола Матвійович — доктор філологічних наук, член-кореспондент НАН України, завідувач відділу давньої української літератури; Бондар Микола Пантелеймонович — кандидат філологічних наук, провідний науковий співробітник, завідувач відділу української класичної літератури, інституту літератури ім. Т. Шевченка Національної академії наук України; Олександр Тищенко – український композитор, співак, поет, заслужений артист України; Інеш Кдирова - заслужена артистка України; Сергій Степанович Савелій - спортивний коментатор, почесний працівник Національного телебачення України, заступник директора творчого об'єднання «Спорт» Національної телекомпанії України; та інші відомі діячі науки та культури України. На святковому концерті також виступили дует Олександри Данилової та Наталії Гринь, ансамбль "Берегиня", самодіяльний ансамбль с. Мар'янівка, учениця дитячої музичної школи Анастасія Осінна та інші. Тепер пішов відлік часу до святкування 200-річчя від дня народження Євгена Павловича Гребінки, і наше місто від тепер починає активно готуватись до цього свята.

Автор: www.grebenka.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. ПростоТолік / 20 лютого 2015, 14:54
Молодці гребінчани, працюють, мистецтво творять, прославляють наш рідний край !!! Хор "Берегиня", поет Микола Линовицький ... і, це ще, далеко не весь перелік дорогих і найкращих талантів нашої Гребінківщини !
ВСІ М О Л О Д Ц І !!! Дай Боже всім нам, миру і добра, найважливіще, і найактуальніше зараз — це саме МИРУ !!!
Добра і ласки всім нам, з НаМи Бог !!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації