Вхід | Реєстрація

Більшість пирятинців підуть до виборчих дільниць

Усе своє життя ми постійно стоїмо перед вибором – обираємо все: починаючи від улюбленого фасону одягу і закінчуючи вибором професії, вибором свого життєвого шляху. А ще (у це хочеться вірити) – ми кожні п’ять років обираємо керманича свого народу, обличчя своєї держави у цілому світі. Не мине і двох місяців, як нам у черговий раз доведеться вирішувати, кого ми вважаємо гідним вищого посадового крісла держави. З’ясувати чи визначилися вже зараз більшість пирятинців із тим, за кого віддати свій голос, і чи йти на виборчі дільниці взагалі, - ми вирішили на вулицях нашого міста.

Валентина, 49 років:
- На вибори я піду. Більше того, якби так склалися умови, і мені запропонували попрацювати у складі дільничної комісії, то я, безумовно, згодилася б. Працювала б для того, аби заробити грошей, а не тому, що підтримую якогось кандидата більше, ніж інших. Віри у те, що хтось прийде для того, аби покращити наше життя, у мене, як і в більшості людей, думаю, вже не лишилося. Тому за можливості скористаюся виборами, як додатковим джерелом заробітку.
Олексій, 32 роки:
- Участь у голосуванні я візьму – не хочу, аби моїм невикористаним бюлетенем хтось скористався. А от щодо підтримки когось з кандидатів, то не впевнений - Швидше за все, мій голос не отримає ніхто з них.
Марія, 51 рік:
- На вибори я піду. І вважаю, що так повинен зробити кожен з нас. Не варто віддавати свою долю у чужі руки і давати комусь додатковий шанс сфальсифікувати результати виборів. Щодо кандидата, якого підтримую, то я вже визначилася.
В’ячеслав, 39 років:
- Життя вже давно навчило мене одній простій істині : хочеш чогось досягти – доклади до цього своїх зусиль, тільки так отримаєш бажаний результат. І сидіти чекати, що прийде якийсь новий Президент і відразу ж настане щасливе та заможне життя, - не варто нікому. На вибори швидше за все піду, але не впевнений, що підтримаю когось із кандидатів.
Тетяна, 27 років:
- На вибори піду. Можливо, зараз вже немає тієї віри у позитивні зміни, але віддавати комусь своє право вибору я не маю бажання. Вважаю, що якщо кожен з нас піде і зробить свій вибір, то цим бодай не дасть шансу сфальсифікувати результати. Набридло жити у брехні, хай навіть правда нічого хорошого не дасть.
Ірина, 32 роки:
- На вибори піду. Але не вірю, що вони принесуть позитивні зміни у наше життя. Проголосую за наймолодшого та найвродливішого кандидата. На такого хоч подивитися приємно і не соромно, коли з ним ототожнюватимуть Україну у світі.
Наталя, 30 років:
- Вважаю, що на вибори йти потрібно усім. Я особисто вже й з кандидатом визначилася. Як би там не було, але ж хтось із 18-ти зареєстрованих кандидатів стане Президентом, тому й вибирати треба.
Валерій, 28 років:
- Не хочу я йти ні на які вибори, все одно нічого не зміниться у кращий бік.
Олена Василівна, 64 роки:
- Вважаю, що на вибори треба йти всім – і молодим, і старим. Не віриться вже у те, що зміни на краще зразу відбудуться, але надія помирає останньою, як-то кажуть.
Ігор, 30 років:
- Голосувати ні за кого не хочу, але на вибори все одно піду. Не хочу, аби моїм правом голосу скористався хтось на свою користь. Я ж достойного серед кандидатів не бачу…
Петро, 55 років:
- На виборчу дільницю піду обов’язково. Більше того, з кандидатом уже давно визначився – його й підтримаю.

Тож, як бачимо, скільки людей – стільки й думок. Приємно ж передусім те, що більшість опитаних усе ж таки підтримує думку про те, що йти на вибори варто. Ну, а хто з кандидатів стане обранцем, – покаже час.

Опитування провела Людмила ВОЛИК.

Автор: www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2009, 11:24 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації