Вхід | Реєстрація

Миргород: Змагаються кмітливі і веселі

Миргород: Змагаються кмітливі і веселі
Щорічний конкурс КВК, який проводиться методичним кабінетом відділу освіти Миргородської міської ради, один із найулюбленіших серед учнів-старшокласників. Другий рік у нашому місті дарує чудові виступи загальноміська команда КВК "220 - Вольт".
Не дивно, що така назва, бо до складу крманди ввійшли активні, талановиті юні артисти з шести загальноосвітніх шкіл міста(Кононенко Дмитро, Жижка Олександра - ЗОШ І-ІІІст. №1 ім. Панаса Мирного; Ємець Дмитро, Кивенко Тетяна - ЗОШ І-ІІІст. №3; Василенко Денис, Мусієнко Анна, Величко Тетяна - СШ І-ІІІст. №5; Колодчук Олександра, Олексієнко Ірина, Пицяк Ірина - гімназія ім.Т.Г.Шевченка; Бужин Маргарита, Коломієць Юлія - ЗОШ І-ІІІст. №7; Романенко Маргарита ЗОШ І-ІІІст. №9). Це учні-старшокласники, які полюбляють гру КВК, вони веселі, кмітливі, вміють поєднати дотепний гумор та високий інтелект, вміння творчо працювати в команді; вони оригінальні і вміють імпровізувати. Керівником команди в цьому році була Форост Ірина Володимирівна, педагог-організатор ЗОШ І-ІІІст. №3.
Тему "Всі зміни на краще" діти отримали заздалегідь, тож чудово її розкрили на зональному етапі обласного конкурсу КВК у місті Зінькові, де змагалися команди з п'яти районів Полтавської області (Гадяцький, Диканський, Шишацький, Котелевський, Миргородський). Ємець Дмитро (учень ЗОШ І-ІІІст. №3) - капітан загальноміської команди, визнаний "Кращим гравцем команди" у конкурсі капітанів.
Над створенням сценарію команди працювали педагоги-організатори з семи загальноосвітніх шкіл міста. Це дійсно творчі педагоги, які створюють для учнів цікаве дозвілля, переймаються дитячими проблемами і вболівають за підростаюче покоління - майбутнє нашого міста.

Автор: Світлана Юрченко, методист ММК відділу освіти


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2011, 15:35 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації