Вхід | Реєстрація

Скажи «Ні!!!» віртуальному коханню

Скажи «Ні!!!» віртуальному коханню
У День Святого Валентина, місто заполонила «сердечна лихоманка». Закохані парочки у кафе, щасливі хлопці й дівчата з подарунками та повітряними кульками, валентинками, усміхненими обличчями. До цього дня вонм ретельно готувалися, міркували, як вразити свої половинки, зробити їм приємне. Залишається тільки вірити в те,що закохані подують свою любов один одному кожного дня,а не чекають формального Свята закоханих.
По всьому місту відбувалися святкові заходи, одним з яких стала концертна програма у Міському будинку культури «V@lentin_p@rty». І вже з назви зрозуміло, що без віртуального інтернет простору тут не обійшлося.
Так дійсно, організатори концерту хотіли підкреслити, що сьогодні молодь поглинає Інтернет, в якому вони вже не говорять про свої почуття, а просто відсилають один одному відео, пісні про кохання. І навіть, віртуально одружуються. Як і вийшло з ведучими концертно-розважальної програми Анжелікою та Фредом, які впевнено демонстрували глядачам своє шалене козання.
Ці кумедні гротескові персонажі намагалися жартувати, підвести присутніх до розуміння того, що віртуальне кохання, спілкування у «чатах» та навіть весілля в Інтернеті (яке виявилося дуже романтичним – наших закоханих скріпили брачними узами «мишка») - це всього лише ілюзія, яка може у будь-яку хвилину розвіятися, як сон. Адже саме тому все закінчується досить банально – виявляється, що ця вся історія наснилася звичайному хлопцеві Дімі, який заснув перед комп’ютером. А його прекрасна супутниця життя Ангеліна – це перевдягнений його друг Роман. Тому хлопці й починають дзвонити «реальним» дівчатам, освідчуватися їм, і швиденько мчать до них на крилах кохання. Ось таке трапляється у День Святого Валентина!
У День Святого Валентина молодь, яка завітала на концертно-розважальну програму до міського будинку культури, отримала гарний настрій. Сольні номери вокалістів Юрія Йопи, дуету Катерини Кульдий та Олени Кудрі, Євгенії Христун та інших чергувалися з танцювальними номерами від школи сучасної хореографії «ТОТУС», спортивно-танцювального клубу «Ювента» та танцювальної сім’ї «СПІРІТ».
Та окрім цього глядачам довелося приймати активну участьу розважальній програмі. Вони залюбки пограли у «контактну» гру «Весела ферма», предаючи яйця (не справжні звичайно, а їх замінник – тенісні кульки) від першого до останнього ряду, коментували фото, які з’являлися на екрані.
Не менш приємною миттю під час «V@lentin_p@rty» стало нагородження переможців фотоконкурсу, що протягом тижня проходив на порталі «Студклуб». Нагороди знайшли своїх героїв: 3 місце – Вікторія Бєлоконь, 2 – Олександр Стороженко, і безперечний лідер, який посів 1 місце – Оксана Музика. Вони отримали призи від спонсорів і бурхливі оплески від присутніх.
Свою «неординарність і креативність» продемонструвала АРТ-студія Юрія Матвєєва. Моделі ну прямо таки як вчора з Парижу з модного показу повернулися. Такі вже виважені і прямо таки моделі зі світовим ім’ям. Хоча я так і не зрозуміла у чому їхній АРТ – у художньому візажі декількох моделей, чи у «дизайнерських» сукнях… Але можливо чогось не розумію… Але маю право на власну думку.
Завершився вечір кохання виступом вже знаної всіма співачки переможниці шоу «Україна має талант» Олени Ковтун. Пісня «Любовь спасет мир» в її виконанні чомусь починаєш вірити, що це дійсно можливо!
Не соромтеся проявляти свої почуття, частіше говоріть своїм коханим лагідні слова та дивуйте неординарними несподіванками.
Насолоджуйтесь життям! Кохайте, та будьте коханими!

Автор: Кристина Филиханова, news.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2011, 17:49 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації