Вхід | Реєстрація

Ми — зразкові пішоходи!

Ми — зразкові пішоходи!
Упродовж 12 місяців 2010 року в дорожньо-транспортних пригодах на території України загинуло 144 дитини, ще 3202 неповнолітніх отримали травми та каліцтва. Практично кожна четверта ДТП за участю дітей трапилася через порушення школярами вимог Правил дорожнього руху.
З метою залучення дітей і юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах, сільській місцевості та у транспорті Департамент Державтоінспекції МВС України, Моторне (транспортне) страхове бюро України та автомобільний журнал «Авто­центр» оголошують проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку під гаслом «Ми — зразкові пішоходи! А ви — зразкові водії?».
Умови проведення конкурсу:
Конкурс проводиться з 1 лютого до 15 березня 2011 року.
У ньому беруть участь діти трьох вікових категорій:
1 категорія: 6–9 років;
2 категорія: 10–13 років;
3 категорія: 14–16 років.
Роботи виконуються довільною технікою (малюнок, живопис, композиція) і мають відображати теми, пов’язані з безпекою поведінки на дорогах, вулицях, у транспорті.
Малюнки (із обов’язковим зазначенням на зворотному боці їх назви, прізвища, повного ім’я та віку автора, місця проживання, назви навчального закладу) надсилати за адресою: Кобеляцький район с.Бутенки, вул. Зоріна, 7А.
Роботи, на яких не вказано відомостей про автора, до розгляду журі не будуть прийматися.
Термін прийому конкурсних робіт — до 9 березня 2011 року.

Критерії оцінки робіт:
актуальність та повнота розкриття теми;
рівень володіння технікою виконання;
творчий підхід у висвітленні теми (копіювання не допускається).
Учасники, які займуть у конкурсі перше, друге, третє призові місця в трьох вікових категоріях, отримують цінні призи. Додатково передбачаються заохочувальні подарунки та сувеніри від організаторів.
Церемонія нагородження переможців обласного етапу конкурсу малюнка та виставка конкурсних робіт відбудеться у березні 2011 року.
Головна церемонія нагородження переможців Все­укра­їн­­ського конкурсу малюнка та виставка конкурсних робіт відбудеться у квітні 2011 року.
Інформаційне забезпечення здійснює редакція автомобільного журналу «Автоцентр».
До складу журі входять представники УДАІ УМВС України в Полтавській області.

Автор: Олег ТИТАР, заступник командира Кобеляцької роти ДПС, капітан міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації