Вхід | Реєстрація

У колі друзів

У колі друзів
Друг — людина, яка завжди підтримає, допоможе, розрадить у тяжку хвилину. Кажуть, що друзів не може бути багато, але це хибна думка. Справжня дружба — це мистецтво, яке заключається не тільки у вмінні брати, а й у бажанні віддавати. І, дякувати Богу, у Бутенківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів людей, яких можна назвати друзями, є багато.
І саме так — «У колі друзів» — називалося свято, яке відбулося у школі 2 лютого. Це була тепла зустріч учнівського колективу з людьми, яких зараз модно називати благодійниками, меценатами або відомим усім словом — спонсорами.
Зранку в школі було гамірно і якось урочисто: всі чекали гостей. Запросили депутатів районної ради, сільського голову, директорів господарств, фермерів, приватних підприємців. До цього дня готувалися з великою відповідальністю. Цей захід для нас був новинкою. І от у затишній святково вбраній актовій залі розпочалася зустріч з людьми, які впродовж багатьох років допомагають закладу матеріально.
Дорогих гостей одинадцятикласниці Надія Іванова і Олена Соломко зустріли хлібом-сіллю. Ведуча свята, заступник директора з виховної роботи Віра Калюжна, кожному присутньому дарувала теплі слова, дружні шаржі, побажання щастя, здоров’я, родинного тепла і, звісно, високих прибутків у господарствах. Для гостей співали Ярослава Козар, Маргарита Ісай, Вікторія Костюра, Вален­тина Ткач, Вікторія Івко, танцювали середня та старша група танцювального колективу «Фантазія».
Директор школи Григорій Журавель привітав присутніх у залі, подякував за співпрацю, розповів, що за кошти, отримані від спонсорів, кожному із 360 учнів школи на Новий рік були вручені солодкі подарунки. А також з цього навчального року започаткована грошова винагорода для переможців районних предметних олімпіад, учасників конкурсу- захисту робіт МАН, активістів пошукових загонів, призерів районної Спартакіади школярів. Григорій Васильович висловив надію, що друзів у школи побільшає, а розмір премій збільшиться, бо кількість талановитих дітей зростає.
А останнім акордом зустрічі став виступ троїстих музик у складі вчителів Григорія Журавля, Ігоря Кишки, Воло­димира Калюжного, Миколи Мигулі з віночком популярних українських пісень, а потім учні початкових класів подарували гостям м’які іграшки, зроблені власними руками.
Ми дуже вдячні нашим друзям, депутатам районної ради директорам СТОВ «Здобуток» Миколі Сердюку, СТОВ «Бережнівське» Івану Байбарі, ФГ «Відродження» Валерію Дризі, а також директору СФГ «Урожай» Івану Стрюку, директору ФГ «Сонячна нива» Анатолію Сердюку, приватним підприємцям Миколі та Юрію Клюєвам, Любові Кобель, Леоніду Вознюку, Андрію Величку, Володимиру Шапці, Ларисі Плахтій, Ользі Плахтій, Володимиру Яценку, Наталії Безимі, Світлані Вдовіченко, Сергію Ісаю, Олександру Труховському, Галині Лоїк, Олегу Сєрову, директору ЗАТ «ЗПТ Мрія» Надії Карнаух, командиру ОР ДПС ДАІ Вадиму Чумаку, за їх бажання творити добро, дарувати дітям казку і найголовніше — віру в майбутнє.
Свято вдалося на славу. Усі присутні отримали масу задоволення. І повірте, друзі, немає сьогодні казкової чудодійної сили. Є людська сила милосердя — дарувати хоч краплинку добра друзям, незнайомим людям! Життя таке прекрасне, поспішайте творити добро на нашій рідній землі!

Автор: Віра Калюжна, заступник директора з виховної роботи Бутенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2011, 12:16 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації