Вхід | Реєстрація

На концерті для Дмитрика зібрали більше тисячі гривень

На концерті для Дмитрика зібрали більше тисячі гривень
У минулому номері ми вже згадували про дворічного новосанжарця Дмитрика Бунецького, який потребує допомоги. Дмитрику необхідно пройти тривалий курс лікування, і на це потрібні гроші, яких катастрофічно не вистачає. Як це не парадоксально звучить, та в цьому випадку гроші дійсно можуть врятувати життя.
Досить серйозно до цього питання поставився соліст групи «Сry світу» Ярослав Гузченко, організувавши благодійний концерт за участю аматорів Кобеляцького та Полтавського краю.
На жаль, небагато відгукнулося людей на цю добру справу, адже на концерт прийшло близько 70 глядачів.
«Я, — каже Ярослав, — самостійно робив об’яви, розклеював і роздавав їх. Ми навіть подавали оголошення до газети, тому про малу поінформованість населення я говорити не можу. Дякуємо, що хоч працівники Будинку культури безкоштовно надали приміщення. Я думаю, ми робимо гарну справу. Ми не обідніємо, а життя врятувати зможемо!»
У концерті взяли участь гурти з Полтави «UA», «Дельтора», «Стрибожі внуці», кобеляцький гурт «Сry світу» та Андрій Федоренко.
Найбільше захоплення серед публіки визвав гурт «UA», який після виступу викликали «на біс». До речі, склад учасників гурту досить різноманітний. Він не тільки різномісцевий, а й навіть — різноконтинентальний. У складі групи барабанщик — з Миколаєва, а скрипаль — приїхав з штату Вірджинія США і залишився в Україні викладати в Педагогічному університеті англійську мову.
На концерті, в основному, були присутні прихильники рок-культури. Не приховуючи своїх емоцій і почуттів, вони співали, танцювали, стрибали, кричали та махали волоссям біля сцени.
Не радує той факт, що більшість молодих людей прийшли в нетверезому стані, а в декого з танцюючих в руках були пляшки пива. Дуже хочеться вірити, що всі вони зібралися заради однієї справи, і ця справа називається не «випити» чи «покурити», а «допомогти». Та не зважаючи на все це, інша частина присутніх все ж отримала позитивні враження від концерту і мала можливість пожертвувати певну суму.
До речі, зібрати вийшло не так і багато: 1261 гривню і 30 копійок. Можливо, хоч чимось ці кошти допоможуть. Адже зазвичай на різні дрібнички ми викидаємо набагато більше, і, відмовившись від однієї з них, ми можемо допомогти врятувати одне з життів.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2011, 18:42 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації