Вхід | Реєстрація

«Молодь Полтави сьогодні й завтра. Успішна адаптація до життя»

«Молодь Полтави сьогодні й завтра. Успішна адаптація до життя»
За ініціативи управління освіти Полтавської міської ради та центру практичної психології і соціальної роботи в методичному кабінеті управління освіти відбулася чергова зустріч у формі відкритого діалогу «Молодь Полтави сьогодні й завтра. Успішна адаптація до життя».
У заході взяли участь начальник управління освіти Світлана Порохня, директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Буднікова, керівники закладів освіти, працівники психологічної служби, представники батьківської громадськості, учні старших класів.
Світлана Порохня наголосила на необхідності створення умов комфортного освітнього середовища та актуальності кваліфікованого соціально-психологічного супроводу навчально-виховного процесу.
Управління освіти та центр практичної психології і соціальної роботи працюють над виконанням міської програми «Молодіжне середовище: проблеми і перспективи» на 2008-2012 роки, в рамках якої проводяться:
зустрічі з головами батьківських комітетів ЗНЗ міста;
тематичні відкриті діалоги за участю працівників управління освіти, представників батьківської громадськості, педагогів, працівників психологічної служби, старшокласників, центру практичної психології і соціальної роботи;
моніторинг готовності дітей старшого дошкільного віку до систематичного навчання;
моніторинг процесу адаптації учнів п'ятих класів ЗНЗ міста до нових умов навчання;
експертиза соціального середовища учнів сьомих, восьмих, дев'ятих класів;
тренінгові заняття з вихователями ДНЗ, педагогами ЗНЗ.
Відкритий діалог, що, як завжди, був актуальним і конструктивним, завершився прийняттям рекомендацій щодо подальшої співпраці учасників зустрічі з метою створення в нашому місті умов для успішної адаптації молоді до самостійного життя.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2011, 13:16 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації