Вхід | Реєстрація

Школярка подарувала своє серце меру Полтави і їде на Всеукраїнський конкурс талантів

Школярка подарувала своє серце меру Полтави і їде на Всеукраїнський конкурс талантів
Маргарита Пічугова з Полтави самотужки шиє одяг, фотографує, малює картини. Переможець міських та обласних конкурсів.
Нещодавно 16-річна школярка зайняла перше місце в обласному конкурсі «Таланти багатодітних родин».
– Я рада, що завдяки цьому конкурсу буду представляти Полтавщину на Всеукраїнському конкурсі талантів в дитячому центрі «Артек».
Дівчина має багато захоплень, відвідує різні гуртки. У вільний від навчання час робить м’які іграшки, малює, займається танцями та співом.

Маргарита Пічугова презентувала полтавцям другу персональну виставку
Днями у полтавському художньому музеї імені Миколи Ярошенка (галерея мистецтв) відкрилася друга персональна виставка школярки. Полтавці можуть побачити на ній м’які іграшки, фотороботи, картини.
– Виготовленням іграшок захопилася, коли побувала на подібній виставці, ще маленькою, – згадує Маргарита. – Пам’ятаю свою першу іграшку, це було мишеня із тканини сірого кольору.
Хист до фото передався від дідуся, він фотограф-любитель. Навчав як правильно користуватися приладом, робити якісне яскраве фото. Натхнення юний фотограф черпає, подорожуючи Україною разом із Спілкою екскурсоводів. Бабуся дівчини, Тамара Кулинич – заступник голови Спілки екскурсоводів Полтавщини.
– Особливо мені подобається фотографувати природу й визначні місця та писати портрети, – зізнається дівчина.
Малює дівчина гуашшю, акварельними та олійними фарбами. Їй подобається передавати на папері емоції та риси обличчя людей.

Шиє одяг для подруг, мами та маленького братика

Маргарита створює прикраси з бісеру, квіти із тканини.  Самотужки створює дизайн одягу та шиє. Часто дарує сукні та іграшки подругам, займається гардеробом мами. Пошитий самостійно одяг носить і сама.
– До вподоби шити сукні, спідниці, брюки, – каже учениця. – У мене є маленький братик, йому півтора року, пошила для нього новорічний костюм зайчика. За півроку пошила більше десяти виробів.
Маргарита Пічугова – з багатодітної родини педагогів. Мама полюбляє читати книги, слухати гарну музику. Тато пише оповідання. Друзі поважають здібності подруги, однокласники часто прохають зробити іграшку, намалювати їх портрет чи допомогти вибрати гарну сукню, адже покладаються на її смак. Батьки та однокласники називають дівчину Марітою.

Автор: Надія Кучер, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2011, 14:50 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації