Вхід | Реєстрація

В Кременчуці проведено міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

В Кременчуці проведено міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних
30 березня у місті Кременчук проводився міський етап 17-го Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. 13 команд шкіл міста Кременчук змагалися між собою аби довести, що вони найкращі та гідні представляти своє місто на обласному фестивалі ДЮП.
Під час проведення конкурсів учасники демонстрували чудові знання правил пожежної безпеки та інші артистичні здібності. Виступи команд були динамічними, яскравими, наповнені тонким гумором, а головне - несли в собі багаж знань, які і є величезною силою. Діти намагалися донести до глядачів щось цікаве, повчальне, пропагуючи таким чином безпечний спосіб життя. Кожен конкурс глядачіp3190962_ підтримували оплесками та гучними оваціями.
Протягом дня команди ДЮП змагалися за перше місце і незважаючи на те, що всі прагнули перемогти, відчувалася тепла атмосфера. А перемогу здобула команда загальноосвітньої школи №17, яка прийматиме участь в обласному фестивалі ДЮП, який проходитиме у місті Полтава в травні місяці. Після закінчення фестивалю всі команди отримали грамоти, а команди - переможці були нагороджені цінними подарунками та солодощами.

Автор: Центр пропаганди УМНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації