Вхід | Реєстрація

Ти – прекрасна!

Ти – прекрасна!
Конкурс краси «You are beautiful» минулого тижня відбувся у ПК «Нафтохімік». Після двох днів кастингу та двох тижнів підготовки 17 дівчат показали, на що здатні.
Говорити про конкурс краси  – це, звісно, справа марна. На красу треба дивитися, цінувати кожну хвилю неймовірної енергетики природної вроди, яка лине зі сцени. Там, наче метелики, пурхають тендітні та усміхнені дівчата в гарних сукнях. Організатори свідомо відмовилися від виходів конкурсанток у купальних костюмах, за що їм окрема подяка від такого ж свідомого глядача. Замість цього дівчата розгулювали у легких літніх вбраннях, вечірніх сукнях та приміряли на себе образи казкових персонажів і кіногероїнь.
Щоб глядач не сумнівався в тому, чий же образ обрала конкурсантка, на великому екрані демонстрували образ оригіналу. Найбільш влучне потрапляння, на наш погляд, було в Яни Єгорової, яка вийшла у костюмі Каті Пушкарьової з серіалу «Не родись красивой», а у середині номера змінила мішкуватий одяг на образ звабниці. Побували на кременчуцькій сцені і Мальвіна з Білосніжкою, і Жінка-кішка з Чорним лебедем, і, звісно, Мерилін Монро – куди ж без неї.
П’ятьох фіналісток журі обрало за результатами трьох конкурсів та показом фотослайдів з кожною з конкурсанток. Щоб визначитися з кращою серед кращих, ведучі вирішили провести інтелектуальний конкурс. Питання обрали не складні, проте оригінальні на кшталт: чи знялася б ти в рекламі туалетного паперу або чому брюнетки краще, ніж блондинки.
Звісно, найскладніше – обрати кращу з-поміж цих розумниць. Зала все гучніше підтримувала Анну Ципліну, і журі здалося. Анна справді дістала найбільше схвальних голосів від журі й корону одягла заслужено. (Фото О. Максименка)

Анна Ципліна, переможниця конкурсу «You are beautiful»:
— Міський конкурс – це важливіше, ніж навіть конкурс «Міс Україна». Адже це твоє місто, тут всі тебе знають, й якщо це місто назвало тебе найвродливішою, отже, так воно й є. Мій рецепт успіху – треба завжди бути собою, йти з гордо піднятою головою і не зважати на те, що думають навколишні. Треба бути доброю, відвертою, глядач завжди відчуває лицемірство. Приємно, що на цьому конкурсі мене оточувала гарна команда дівчат, ми не відчували духу суперництва, швидше, підтримки. Я загубила сережку за лаштунками, і всі дівчата, в сукнях, із зачісками, нахилились і шукали її. Це дуже приємно.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації