Вхід | Реєстрація

«Перед вами стоять люди майбутнього!»

«Перед вами стоять люди майбутнього!»
30-го квітня у Новосанжарському НВК вшанували переможців та призерів обласних шкільних олімпіад.
Традиція відзначати найкращих для Новосанжарського району є не новою. Своїх найуспішніших учнів завжди нагороджує та ставить за приклад відділ освіти. Влаштовують свято для переможців олімпіад у одній з найбільших у районі — руденківській школі. І, звичайно, не можуть не похвалитися своїми інтелектуальними талантами у Новосанжарському НВК.
Актовий зал навчально-виховного комплексу заповнили учні, вчителі та гості. А на сцену по одному запрошували тих, хто цього року приніс школі перемоги на обласних предметних олімпіадах. Таких перемог було аж 13. Але на сцену вийшли лише дев’ятеро хлопців та дівчат. А все тому, що деякі із найбільших розумників новосанжарської школи навіть у свято, влаштоване спеціально для них, мали купу нагальних і невідкладних справ. Але їх відсутність дещо компенсувалася тим, що ведуча свята розповіла глядачам про кожного переможця. Коли їх представлення закінчилось, то слова надали самим винуватцям свята. Кожен із них міг розповісти у мікрофон про свої мрії, плани та надії на майбутнє. Більшість відповідей були схожими — юнаки та дівчати мріяли успішно закінчити навчальний рік (для когось — останній у стінах школи), а після закінчення школи вдало обрати майбутню професію.
Після того, як учні поділилися своїми мріями, на сцену піднялися гості свята — голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс та голова районної ради Володимир Левицький.
— Перед вами зараз стоять люди майбутнього, — переконано сказав глядачам Сергій Шовкопляс. — Адже саме ці розумні та успішні молоді люди незабаром стануть майбутнім України — інженерами і вчителями, програмістами і менеджерами. І нам дуже приємно бути присутніми на такій зустрічі з майбутнім.
— Новосанжарська школа завжди славилася своїми навчальними успіхами і я дуже радий, що ви і далі гідно тримаєте марку, — сказав у своєму виступі Володимир Левицький.
Після завершення вітальних слів директор Новосанжарського НВК Микола Решетило вручив кожному із учнів, що стояли на сцені, іменні подяки. І зазначив, що кожен переможець є гордістю школи.
Коли герої свята зайняли свої глядацькі місця у залі, на них очікував концерт, влаштованих учнями НВК. Вітали своїх старших товаришів і найменші школярики — «першачки». Вони гучно та кумедно читали віршики і клятвено обіцяли вирости розумними та начитаними — такими, як їх старші друзі.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації