Вхід | Реєстрація

«Прийшов на шоу, бо живу через дорогу»

«Прийшов на шоу, бо живу через дорогу»
Минулої п’ятниці стартував вже сьомий десяток учасників шоу «Я вмію співати», в якому можуть брати участь конкурсанти віком від п’яти до дев’яносто п’яти років.
Серед членів журі були люди, які причетні до музики і ті, які взагалі далекі від неї. Наприклад, малолітній гуморист В’ячеслав Скорик.
Ці десять учасників, як і всі минулі, відзначилися різноманітністю талантів. Вже другий представник з аграрного ліцею, який навчається на машиніста-тракториста, брав участь у шоу. Володимир Шишкін виконував пісні під гітару і запалив своїм духом весь зал. Цікаво, чи багато в ліцеї ще таких талантів?
Історія з плакатами підтримки вже не нова. Цього разу вболівальники виготовили їх двом учасникам, що допомагало їм краще триматися на сцені. Також майже кожному конкурсанту маленький фанат із залу виносив по тюльпану, що дуже смішило публіку. Симпатією у присутніх користувався Борис Ярошенко, який того дня святкував свій День народження. На крики із залу: «Молодець», він відповів: «Як умію, так і роблю. Еслі хотітє, ещо і на гітарє сиграю». Після виконання пісні Віктора Круга попросив зал піднятися в його честь, адже нещодавно була дата його дня народження. Зал піднявся із криками «Вітаємо!». Тепер уже член журі, а не ведучий Сергій Горденко обурювався, чому ніхто не хоче співати в новий мікрофон, що стояв на сцені. На що учасники відповіли: «Бо на ньому висить цінник в п’ять тисяч гривень, тому й не хочемо!:)». Ще один учасник Юрій Руденко прийшов на шоу, як він каже, бо живе через дорогу, і не заявитися просто не міг. Юрій працює директором ліщинівської школи. Це вже другий директор школи, який бере участь у заході. Останнім учасником конкурсу був восьмирічний син члена журі Ян Проскура. Його тато розповів, що Ян в п’ять років брав участь у Х-факторі і знімався у шоу «Давай одружимося», адже він шукав маму, яка (зі слів хлопчика) «варила б їсти і прибирала б в хаті». Під час виконання пісні «Пропала собака» маленький співак виніс атрибути: фото молодого тата з собакою та багато медалей. Та на жаль, портрет був перевернутий «догори ногами». Члени журі активно махали Яну, щоб він перевернув його правильно, та той так захопився співом, що не побачив цього і продовжував свій виступ.
Та все ж, вибрали у фінал не родичів чи знайомих. Претендентами на виграш стали Юрій Руденко та Борис Ярошенко. Саме вони і змагатимуться за головний приз шоу 10 тисяч гривень.
Фотки
з концерту

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації