Вхід | Реєстрація

В Полтаві відбувся перший студентський турнір «Lasertag»

В Полтаві відбувся перший студентський турнір «Lasertag»
Напевно кожен гравець комп’ютерних ігор, типу «Контр Страйк», «Халф Лайф», «Анрил» чи подібних їм, уявляв себе на місці віртуального персонажа. Можливість в реалі продемонструвати свої бойові вміння та пограти на відкритій місцевості випала близько 70 студентам.
Змагання відбулося 8 травня о 9 годині на території Військового містечка. Запекла боротьба тривала близько 8 годин та про фінал гри згодом.
Турнір приурочили до Дня Перемоги, адже ці бойові дії (хоч не справжні), як ніщо інше, покажуть сучасній молоді події воєнних років та сформують патріотичних дух.
Головна мета гри - популяризація лазертагу серед студентства, пропаганда здорового способу життя та виховання патріотичної молоді. Організували Перший студентський турнір «Lasertag» - Клуб екстремального відпочинку «Actioline», клуб воєнного «Lasertag» «Легіон 17» та Міська Студентська рада.
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту підтримало активну молодь та нагородили подарунками переможців.
На змаганні був присутній активіст клубу екстремального відпочинку, Директор Правління Полтавської обласної благодійної організації «Центр захисту живої природи «Юний європеєць»», засновник першої полтавської команди з воєнного «Lasertag» «Казаки» – Сергій Аксьонов.
Як говорить власник клубу екстремального відпочинку «Actioline» - Андрій Безкоровайний: ««Lasertag» – це воєнно-спортивна гра з використанням сучасної електроніки, що дозволяє грати не тільки чоловікам, а й дівчатам та навіть дітям, адже це абсолютно безпечно та не травматично. У кожного гравця на голові закріплена пов’язка з датчиком, який при влучанні світиться червоним та вібрує. Одна з головних цілей змагання є дотримання здорового способу життя, на території проведення заходу забороняється вживати алкогольні напої.»
Можу з впевненістю підтвердити, крім чаю та кави учасники нічого не вживали, навіть не дивлячись на те, що було холодно, молодь грілася біля багаття.
В турнірі взяли участь 16 команд та все ж таки журі обрало найкращих. Третє місце посіла команда «No Name» – ПНТУ, почесне друге місце зайняла команда ПНТУ – «Камікадзе», перше місце виборола у важкому турнірі команда з медколеджу, яка продемонструвала найкращу згуртованість та енергійність – «Сокіл».
Вітаємо переможців, а від організаторів чекаємо з нетерпінням нових ігор та змагань.

Автор: Олена Козуб, news.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2011, 18:54 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації