Вхід | Реєстрація

Відбулася Полтавська битва кухарів

Відбулася Полтавська битва кухарів
Учасники змагались за краще приготування галушок. Називався конкурс «Полтавська битва – битва кухарів». Усього 20 учасників – це переважно місцеві заклади ресторанного господарства. Члени журі оцінювали приготовлені страви кожного з учасників. Тривав конкурс сьогодні, 4 червня, на Соборному майдані, з 13.30 до 15.00.
До складу журі увійшли: заступник міського голови Ольга Борисенко, голова журі,  заступник голови облдержадміністрації Полтави Борис Галушка, виконуючий обов’язки головного санітарного лікаря  міста Олександр Горбань, професор Полттавського університету економіки та торгівлі Тетяна Капліна
— Сьогодні дуже були смачні страви, — розповів Борис Галушка, голова журі. — Ми побачили як підготувалися наші господині. Важко було визначитися, оскільки всі дуже добре підготувалися.Та все ж таки є результати битви галушок:
3 місце – КП «Пузата хата» та КП «Хуторок».
2-місце – Полтавський університет економіки та торгівлі і підприємці Козацького табору.
Переможцями стали КП «У сестер».
За всі переможні місця  приготували подарунки – по мішку борошна. А за 1-місце спеціальна глиняна посудина для галушок.

Автор: Юлія Корж, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2011, 16:13 | Полтава |
1. іра / 10 листопада 2015, 17:13
Дуже цікаво дивіться,читайте
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації