Вхід | Реєстрація

Тигрюля, Новий рік та інші. З мистецької ради Лариси Семеняги

Тигрюля, Новий рік та інші. З мистецької ради Лариси Семеняги
На мистецькій раді з керівниками закладів культури, що провела заступник міського голови Лариса Семеняга, відбулося фінальне обговорення презентацій новорічних заходів для маленьких полтавців. Аби не розкрити всіх секретів запланованого, лише скажемо: будуть ігрові інтерактиви із залученням дітей, творчі номери, ростові ляльки, і, звісно, Дід Мороз та символ майбутнього року – Тигрюля.
Кожен із закладів культури презентував свої новорічні програми, в живій дискусії знайшлося місце обґрунтованим зауваженням, пропозиціям та побажанням. Були затверджені макети новорічних афіш.
Управління культури виконавчого комітету Полтавської міської ради підготувало новорічну шоу-програму «Тигрюля і Новий рік», що відбудеться в Палаці дозвілля «Листопад». Полтавський міський будинок культури порадує дітлахів театралізованими дитячими ранками «Новорічні Гості», новорічною казкою-виставою «По щучому велінню», дискотечно-ігровою програмою «Новорічний серпантин» для дітей старшого та середнього шкільного віку. Для організацій та підприємств міста – корпоративні вечори відпочинку.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2009, 12:20 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації