Вхід | Реєстрація

У бюджеті – поповнення

За результатами I-го півріччя бюджет Кременчука перевиконано на 30 млн грн. Чиновники вже вирішили, куди вкласти кошти, але останнє слово – за депутатами. 21 липня відбудеться сесія міськ­ради, де остаточно вирішиться доля 30-ти мільйонів. Мер Кременчука Олег Бабаєв зазначив, що сподівався отримати більше?– близько 50 млн грн. Як відомо, найбільші очікування пов’язували з підвищенням плати за оренду землі:
— Наразі обговорюємо питання плати за землю з правоохоронцями, прокуратурою, бо є підприємці, які не платять. На найближчій сесії я назву прізвища кременчуцьких депутатів-боржників, ?– повідомив міський голова.
А поки що вся увага – до додаткових мільйонів. Насамперед вирішено закрити статтю енергоносіїв для бюджетних закладів у II-му півріччі 2011 р.
Мерія планує виділити понад 10 млн грн з надією, що держава компенсує витрати.
Друге важливе рішення ?– забезпечити виплату зарплат бюджетникам. У II-му півріччі працівники культури вже не ходитимуть у відпустки за власний рахунок та не працюватимуть на 0,75 ставки – для цього передбачено понад 1 млн грн.
Для 100%-го забезпечення медиків потрібно більше 6 млн грн, таких коштів відшукати не зможуть, проте обіцяють забезпечити мінімум. Як зазначила начальник міського фінансового управління Тетяна Неіленко, медики не ходитимуть у відпустки за власний рахунок – для цього виділять понад 1,3 млн грн.
Левову частку коштів спрямують на УЖКГ. Як кажуть в мерії, гроші підуть на ремонт покрівель, зокрема літні зливи додали ще кілька першочергових об’єктів: треба робити капітальні та поточні ремонти дахів кількох навчальних закладів.
Чиновники передбачили і 600 тис. грн на виплату заохочення за стаж роботи. Як повідомила Тетяна Неіленко, працівникам апарату управління вже 4 роки не підвищували зарплату. Проте збільшення планують зробити наприкінці року за умови, якщо бюджетні показники Кременчука не погіршаться,?– пояснила начальник фінуправління.

Автор: Лариса Гориславець, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2011, 15:48 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації