Вхід | Реєстрація

Страхуй – не страхуй, все одно отримаєш…

Страхуй – не страхуй, все одно отримаєш…
Один знайомий мого знайомого, назвемо його Олексієм, кілька років шукає правди у справі не виплати страховки.
Справа в тому, що, придбавши в кредит автомобіль, він, «як книжка пише», оформив і страхову угоду, «не відходячи від каси», прямо у банківському відділенні. Документ оформив працівник Гадяцької філії одного з банків і за сумісництвом страховий агент. Олексій справно сплачував кошти по кредиту і страхові внески. Та кілька років тому сталася трагедія, він разом зі своїм другом потрапив в аварію, в якій товариш Олексія загинув, а він протягом року перебував на лікуванні. У ході відповідних неодноразових перевірок було встановлено, що хлопці були тверезими і не були винними у дорожньо-транспортній пригоді. Після лікарні Олексій відразу попрямував до банку довідатися, як буде виплачено страховку, щоб погасити кредит по автомобілю. Ось тут все і почалося. Виявляється, працівник банку-страховик «забув»?! отримані від клієнта гроші перевести страховій компанії. Як виявляється, Олексій був не першим і не останнім у списку цього «вправного» працівника. Та йому від цього не легше.
Він відмовився сплачувати кредит, йому постійно дзвонять з банку, погрожують, та шукати винного не поспішають. Чоловік, який працював у банку і укладав страховий договір, звільнився «за власним бажанням»!!! На контакт з Олексієм він не виходить. Тож крапку у цій історії ставити рано.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2011, 11:04 | Гадяч | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації