Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі бютівці їдуть у Київ без команди

Кобеляцькі бютівці їдуть у Київ без команди
Днями нам довелось поспілкуватись із жителькою Кобеляцького району, яка їздила у Київ на мітинг біля Печерського суду.
Тетяна Білан живе у Бережнівці. Вона є однією із активістів районного осередку партії «Батьківщина». Днями Тетяна побувала у Києві на мітингу біля Печерського суду, де продовжується засідання у справі проти колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, котра, як відомо, є лідером «Батьківщини».
Ось що розповіла Тетяна Білан: «Я зараз перебуваю у відпустці. Гостювала у Хоролі. Під час зустрічі однокласників ми вирішили їхати у Київ, підтримати нашого лідера. Транспарант надав один із однокласників.
У Києві поряд із Печерським судом іде два мітинги. Один із них організував «регіонал» Калашников. Його люди вимагають покарати Тимошенко. Народу на тому мітингу дуже мало, прапорів у десять разів більше. Там я бачила жіночку, яка тримала у руці стос 200-гривневих купюр. Можливо, ними розплачуються з учасниками «калашніковського» мітингу.
Наших, тобто, прихильників Тимошенко, набагато більше. Бачила там і кобелячан. Протестують проти несправедливого суду не тільки бютівці. Там і рухівці, і представники «Народної самооборони», «Фронту Змін», Європейської партії. У наметовому містечку перебуває наш земляк, народний депутат Вадим Петренко.
Кобеляцьким бютівцям команди масово їхати в Київ ніхто не давав. Люди їдуть добровільно, за власною ініціативою. Можливо, ми масово поїдемо в Київ на День Незалежності.
Ще бачила дуже багато міліціонерів. Один дідусь, житель Києва, сказав мені: «Я нарахував 413 автобусів із міліціонерами».

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2011, 12:46 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації