Вхід | Реєстрація

У Полтаві 2560 дітей уже посвятили в першокласники

У Полтаві 2560 дітей уже посвятили в першокласники
Сьогодні, 31 серпня, в останній день літа, полтавським першокласникам провели свято на стадіоні «Ворскла». Їх у цьому році в обласному центрі 2560.
Щасливим моментом для найменших школярів стало вручення наборів  першокласників. А точніше сказати м’яка іграшка, яка туди входила. На інші складники подарунку, тобто канцтовари, вони навіть не звертали уваги.
Вітали малечу Олександр Мамай, міський голова та Наталія Дорохова, заступник начальника управління освіти міськвиконкому Полтави. А потім йшли виступи художніх колективів міста.
Проте не зовсім  зрозуміло для кого проводився концерт. Адже першокласників посадили на перші ряди стадіону. А звідти їм навряд чи було щось видно.
Маленькі полтавців, які не зовсім ще розуміють, що з ними відбувається,сиділи на лавах і займались кожен своєю справою. Хтось закривав вуха, щоб не чути гучну музику. Інші бовтали ногами і сиділи насуплені. Дехто вже встиг роззнайомитись, тож весело спілкувався з майбутнім однокласником. І, мабуть, мало хто з них зрозумів, що завтра в них починається новий етап у житті – навчання в школі.

Автор: Юлія Корж, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 вересня 2011, 17:05 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації