Вхід | Реєстрація

Гарне свято для гарних людей

Гарне свято для гарних людей
Усе, або майже все, в нашому селі Шенгури добре. Є гарні господарники, котрі розвивають свої підприємства, є прекрасний дитсадок та медична амбулаторія, школа, сільська рада, вузол зв’язку. Та головне багатство Шенгурів — це люди, котрі живуть у цьому селі. Саме вони керують і працюють, вирощують гарні врожаї та підтримують порядок на вулицях.
І ось 20 серпня зібрались ці гарні люди на сільському стадіоні, щоб відзначити своє свято. Воно було приурочене 20-річчю Незалежності України. Навіть погода того дня сприяла приємному святкуванню — легкі хмари закрили сонце і спека не дошкуляла людям.
Відкрила урочистості сільський голова Світлана Толмачова. Вона привітала земляків зі святом, а далі разом із Тамарою Фещенко  виконувала обов’язки ведучої концерту. Музичною складовою свята опікувалась Тетяна Швірник. Вітань того дня удостоїлись і довгожителі Шенгурів, і ті, кому святкового дня виповнилося 20 років, і сім’ї, котрі прожили у шлюбі 2 десятиліття. Любителі азарту мали змогу випробувати Фортуну під час розіграшу лотереї. Не обійшлося ж, звичайно, і без каші. Та з котлетами, та під «сто грамів» — смакота! Її, цю смакоту, приготували кухарі Таїса Максименко та Людмила Лебединська. Спонсорами святкового дійства стали наші фермери та власники магазинів Олександр Лавріненко й Ігор Бородін.

Автор: Валентина Немудра


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2011, 16:13 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації