Вхід | Реєстрація

День села у Бродщині

День села у Бродщині
Цього року Бродщина вдруге широко відзначила День села, який пройшов під гаслом: «Моє село — моя родина».
Святкування розпочалося близько 15-ї години дня. Впоравшись із звичними домашніми клопотами, старі й малі направилися до сільського стадіону. Спортивна частина святкового дійства стартувала із футбольного турніру між молоддю і дорослими. Гра була дуже напружена та цікава. Молоді хлопці  хотіли довести своїм батькам, що вони грають у футбол на високому рівні. Нагадуємо, що минулого року перемогу здобули саме вони. Але, наперекір усім сподіванням вболіваючих, команда дорослих була більш зібраною та організованою і перемогла.
Сільський бібліотекар Світлана Несвіжа підготувала книжкову виставку «Ми — діти своєї України» та фотовиставку. Цікавим було те, що крім нових фотографій були й дуже старі, тому всі з великим інтересом їх розглядали та впізнавали жителів села.
Увечері у Будинку культури відбувся святковий концерт. На початку односельців привітала сільський голова Наталія Довга. Вона побажала усім щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, бути доброзичливішими один до одного, вміти розділяти радість і співпереживати горе. Адже село — це одна велика родина, тут усі про всіх усе знають.
Керуючий ВП «Нива» Олександр Митько привітав односельців зі святом та відзначив кращих працівників.Це Олексій Овчаренко, Василь Ліщинський, Микола Колісник, Віктор Підгорний, Віктор Ковтун та Костянтин Яріз.
Концерт проходив надзвичайно цікаво. Радували публіку не тільки наші ведучі Ольга Домашевська та Ірина Лук’яненко, а й музичний гурт «Іванівські куми». Ведучі не оминули увагою жодну людину. Слова вдячності були адресовані хліборобам, учителям, медичним працівникам, бібліотекарю, працівникам відділу зв’язку, торговельних закладів та сільської ради, а також всьому депутатському корпусу. У подарунок кожному з них линула пісня. Не забули і про іменинників. Цього дня святкували свій День народження Ганна Овчаренко та Людмила Коваленко. Їм присвятили пісню та подарували розкішні троянди.
За цей рік в нашу сільську родину прибавилося п’ять маленьких жителів: Дар’я  Тимошенко, Максим Дармостук, Юлій Ісип, Світлана Серебреннікова, Андрій Кітраль. Хай зростають маленькі на радість батькам та землякам.
По закінченню концерту кращі хлібороби розрізали коровай. А дівчата, одягнені в українські костюми, пригостили всіх глядачів.
Усім дуже сподобався виступ музичного гурту. Їхні пісні викликали шквал аплодисментів, і коли концерт закінчився, люди не хотіли відпускати цей гурт, бажали слухати знову і знову. «Іванівські куми» сказали нам по секрету, що на Сорочинському ярмарку їх зустрічали не так радісно і привітно, як ми.
Свято продовжилося святковим фейєрверком, конкурсами та дискотекою.
Підготовка і проведення цього свята була б неможлива без допомоги спонсорів. То ж хочеться сказати велике спасибі усім, хто надав фінансову допомогу: Святославу Ісипу, Ользі Фещенко, Світлані Пивовар, Олександру Коваленку, Дмитру Дементьєву, Миколі Довгому та сільській раді.

Автор: Алла Прудка


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2011, 16:48 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації