Вхід | Реєстрація

Парк Миру увійде до переліку пам’ятників історії та архітектури

Парк Миру увійде до переліку пам’ятників історії та архітектури

Парк Миру, яким опікується Автозаводська районна рада, може увійти до переліку пам’ятників історії та архітектури міста Кременчука. У даний час працівники райвиконкому готують документи щодо історії створення парку, його схему, програмі розвитку та опис об’єктів, що розміщені в парку. Ці документи будуть передані до міського краєзнавчого музею, а потім на розгляд міської ради.

Нагадаємо, що за останні три роки у парку Мира було збудовано Алею Слави з меморіальним комплексом, присвяченим військовим частинам та з’єднанням, що відзначилися при визволенні міста від фашистських загарбників і яким було присвоєне почесне найменування «Кременчуцьких», Музей військової техніки під відкритим небом, Гонг Миру, та дитяче Автомістечко. Наразі у парку закінчується будівництво Алеї Героїв праці.

Парк Миру став центром героїко-патріотичного виховання молоді. У ньому постійно проводяться міські заходи, присвячені вшануванню пам’яті воїнів, загиблих у роки Великої Вітчизняної війни. А останнього часу парк став ще й популярним місцем для весільних кортежів. Молодята приїздять сюди після реєстрації шлюбу, щоби покласти квіти до Меморіалу та сфотографуватися на фоні чудових паркових краєвидів.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації