Вхід | Реєстрація

Полтавські виші розкритикували конкурс «Студент року»

Полтавські виші розкритикували конкурс «Студент року»
Сьогодні в Полтавській облдержадміністрації за участі заступника голови ОДА-керівника апарату Валерія Пархоменка, представників полтавських вишів та кременчуцького студентства відбулася нарада щодо організації та проведення щорічного конкурсу «Студент року».
У 2011-му цей конкурс буде тринадцятим, як кажуть організатори - щасливим і фінал має відбутися 17 листопада, на День студента.
За словами керівника проекту Сергія Шахова, організатори планують скоротити конкурсну програму до 3 епізодів, щоб втиснути її у 3 години.
А також, він просить учасників суворо дотримуватися регламенту виступу, шоб не повторювалися історії 2009 року, коли по балах виграв один студент, а за рішенням регламентної комісії - інший.
Після виступу Сергія Шахова представники вишів просто засипали його запитаннями та зауваженнями.
Зокрема, невдоволення викликало те, що конкурс «затягнутий», через це до кінця залишається ледь не пустий зал. А інших обурило те, що від учасників вимагають «щоб було смішно», таким чином перетворюючи конкурс «Студент року» на лігу КВН.
На критику організатори відповіли, що й так скорочують програму, а менш ніж за 3 години неможливо визначити об'єктивно кращого студента серез майже 10 учасників.
Крім цього, режисер конкурсу наголосила, що за 13 років у них вже склався перелік вимог до учасників.
Тобто кращий студент  має бути дотепним, розумним і вміти викручуватися з будь-якої ситуації - тобто універсальним, а не просто гарно танцювати чи співати.
У свою чергу, Валерій Пархоменко, вислухавши обидві сторони, пообіцяв урахувати всі пропозиції.
Зокрема, він запропонував розділити конкурс на 2 дні та проводити його в обласному музично-драматичному театрі ім. Гоголя.
За його словами, це буде вигідніше для організаторів та не затягнуто у часі.
Також Валерій Пархоменко підтримав пропозицію зменшити 9-бальну шкалу оцінювання до більш об'єктивної.
Він зауважив, що критерії відбору повинні надати всім вищим навчальним закладам зарання, а не перед самим фіналом.
Оскільки сьогодні конкретних рішень так і не прийняли, то домовилися провести ще одне засідання оргкомітету 17 жовтня, щоб остаточно уточнити та закріпити зміни.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2011, 17:16 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації