Вхід | Реєстрація

В Кременчуці підвищили тарифи на комунпослуги для підприємств

24 жовтня міськвиконком підвищив тарифи комунальному підприємству "Теплоенерго" на опалювання і гаряче водопостачання для бюджетних організацій і так званих "інших споживачів" - підприємств, організацій. Населення це підвищення тарифів не торкається.
Тарифи підвищені на виконання Постанови Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України, яка набуває чинності з 1 жовтня цього року. Постанова встановила тариф для бюджетних організацій і інших споживачів - 732, 74 грн. за гігакалорію теплової енергії.
У перерахунку на квадратний метр опалюваної площі це буде 27 грн. 19 коп (замість 17 грн. 97 коп), тариф підвищується в півтора рази (на 51%). Гаряча вода (підігрівши) коштуватиме 48 грн. 36 коп (замість 31 грн. 96 коп).
Тарифи ВАТ "Полтаваоблэнерго" теж підвищуватимуться.
Підвищення тарифів на 51% для установ освіти, медицина, культури і недавнє підвищення тарифів на воду на 10% обійдеться міському бюджету в суму 4 млн грн. додатково. Про це повідомила "Телеграф" Тетяна Неиленко, віце-мер по фінансах. Місту і так бракує грошей на енергоносії до кінця року, з урахуванням нового підвищення дефіцит складає 11 млн грн.

Автор: Татьяна Донченко, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2011, 15:53 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації