Вхід | Реєстрація

День працівників соціальної сфери з привітаннями та гуморесками

День працівників соціальної сфери з привітаннями та гуморесками
Шостого листопада у нашій державі відзначали День працівника соціальної сфери, який щорічно припадає на першу неділю листопада.
У переддень свята у великому залі Центру культури і дозвілля відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери. Хоча зал був лише на третину заповнений глядачами, та свято видалося яскравим, перш за все — для самих працівників соціальної сфери. У кожного з них була невід’ємна атрибутика для святкування: гарний та піднесений настрій.
В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Анатолій Таранушич, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Людмила Білаш та голова районної ради ветеранів Григорій Кіян, які привітали соціальних працівників району з професійним святом.
 — Контингент людей, які сьогодні обслуговуються у соціальній сфері нашого району, — один із найбільших у Полтавській області, — зауважив Анатолій Таранушич. — Сьогодні у Кобеляцькому районі більше 15 тисяч пенсіонерів, 7 тисяч дітей війни, майже три тисячі ветеранів Великої Вітчизняної війни. Бажаю всім працівникам соціальної сфери міцного здоров’я, елементарного людського щастя, і хай радують вас ваші родини теплом і увагою.
Наостанок  Анатолій Олексійович окремо подякував трудовому колективу Пенсійного фонду. Адже, зі слів голови райдержадміністрації, Пенсійний фонд Кобеляцького району — в числі кращих в області. Також керівник не обділив увагою колектив районного Центру зайнятості. За останнім рейтингом подібних установ цей підрозділ займає друге місце в області. Слова особливої подяки Анатолій Таранушич адресував двом керівникам і колективам, які вони очолюють, — Анатолію Шкарбану та Миколі Ляшенку. Адже ці підрозділи, контингент обслуговуваних людей у яких особливий,  заслуговують на значну увагу.
— Труд працівника соціальної сфери завжди залишалася одним  із найблагородніших у світі. Стати справжнім працівником цієї сфери нелегко, ним потрібно народитися, — зауважила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Людмила Білаш. Людмила Володимирівна висловила свою щиру подяку працівникам соціальної сфери за професіоналізм, мужність, розуміння та відданість роботі.
Голова районної ради ветеранів Григорій Кіян також привітав присутніх у залі соціальних працівників з професійним святом. Адже, з його слів, це одна з тих професій, на яких тримається суспільство. Тому їх цілком заслужено поважають люди. І побажав, щоб і надалі сердечні, працелюбні та щедрі душею люди надавали натхнення у їхній благородній справі. А у ветеранів, яких вони обслуговують, завжди на очах були тільки сльози радості, а на устах — теплі слова подяки.
Після поздоровлень виступаючі вручили грамоти за сумлінну працю та високий професіоналізм  кращим із кращих. А судячи з того, яка кількість людей для нагородження піднімалась на сцену, найкращими працівниками є майже всі.
Далі свято продовжилось концертом аматорів кобеляцької сцени. Вони додали ще більшого заряду позитивних емоцій. Найяскравішою з артистів була ще тільки починаюча зірочка Таня Чернявська. Ще до виходу на сцену було видно, як Таня боїться на неї виходити: бабуся втішала її та витирала сльози.  Та тільки-но Таня вийшла  — на її обличчі засяяла посмішка і дівчинка потішила всіх присутніх дивовижними гуморесками, за які в подарунок отримала шалені оплески від глядачів.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2011, 12:17 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації