Вхід | Реєстрація

Найдешевша гречка в Решетилівці, найдорожча – в Полтаві

Найдешевша гречка в Решетилівці, найдорожча – в Полтаві

На Полтавщині направлять зусилля на боротьбу з розбіжностями цін на продукти в різних районах.
Про це повідомив начальник управління з питань споживчого ринку облдержадміністрації Михайло Бугрій. Наразі ж фіксують, наприклад,  різну ціну на гречку в окремих регіонах області. Так, у Решетилівському районі кілограм цієї крупи можна купити лише за 5,28 грн, тоді, як у м. Полтава її продають по 14, 28 грн.   Середня ж ціна на групу гречану на ринках області  становить 11 грн 97 коп. «Нижчими за неї зафіксували продаж гречки у Глобинському, Козельщинському, Котелевському районах та м. Лубни», - повідомив Бугрій. Більше 11 грн за гречку сплачувати доводиться в Гребінківському, Диканському, Кобеляцькому, Оржицькому, Хорольському, Чорнухинському райнах та м. Миргород.
Дещо подібні коливання цін промоніторили і щодо борошна. Його купляють  від 3,2 грн в Карлівському районі до 6,5 грн  - в Пирятиському.
Також яйця курячі коштують від 7,1 грн в Кременчуцькому районі до  11 грн - в Котелевському.  Середньообласна ціна на яйця курячі - 10 грн.
«Тож у нас наразі є над чим працювати, аби уникнути цих розбіжностей», - зазначив Михайло Бугрій.


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2011, 12:19 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації