Вхід | Реєстрація

Полтавщина збільшила виробництво свинини, масла, цукру та ковбаси

Полтавщина збільшила виробництво свинини, масла, цукру та ковбаси

Протягом січня-жовтня на Полтавщині збільшили виробництво свинини (на 69,8%), масла вершкового ( на 61%), цукру (на 45,6%), ковбасних виробів (на 13,2%). Такі цифри назвав сьогодні під час апаратної наради начальник управління з питань споживчого ринку ОДА Михайло Бугрій.
У цілому ж обсяги виробництва у харчовій галузі зросли більш ніж на 13%», - відзначив Михайло Бугрій.
Він також констатував, що впродовж 2011 року вжили низку заходів щодо виробництва хліба та хлібобулочних виробів: «За січень - жовтень обсяги названого виробництва склали 24 тис. тонн.  Значно збільшили в області  відсоток вироблення хліба соціальних сортів».
За словами Бугрія, позитивні тенденції на ринку хліба - насамперед завдяки крокам влади: «Нагадаю, що був підписаний відповідний меморандум між хлібовиробниками та облдержадміністрацією, у якому передбачили недопущення підвищення цін  на сорти хліба масового вжитку».
Також чиновник повідомив, що відповідно до Постанови Кабміну та розпорядження голови ОДА в області на початок грудня вже сформували запас 60 тонн продовольчого зерна пшениці.
Загалом же за 10 місяців цього року обсяги виробництва обласних підприємств харчової промисловості  склали понад 6 млрд грн, в тому числі в хлібопекарній галузі - 157 млн грн, зазначили під час апаратної наради.


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2011, 11:43 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації