Вхід | Реєстрація

Пільги на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу

Пільги на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу

Статтею 102 Бюджетного кодексу України встановлено, що за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг і житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу надаються пільги, виходячи із розрахунку 1 тонна твердого палива та 1 балон скрапленого газу на домогосподарство на рік. У 2011 році в Полтавській області граничний показник вартості твердого палива становить 742 грн. за одну тонну, скрапленого газу — 94 грн. за один балон.

На виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 21.04.2011 № 136 «Про надання пільг і житлових субсидій на тверде паливо і скраплений газ у 2011 році» управління праці та соціального захисту населення надає пільги на придбання твердого палива та скрапленого газу в натуральному вигляді або готівкою за вибором пільговика.

Для призначення пільг з придбання твердого палива (як у натуральному вигляді, так і готівкою) особи, які мають право на вищезазначену пільгу, звертаються до управління праці та соціального захисту населення або до селищної, сільських рад за зареєстрованим місцем проживання з відповідною заявою, до якої додають довідку про наявність у житловому приміщенні пічного опалення, використання скрапленого газу для приготування їжі та довідку про склад сім’ї.

Право на одержання пільгового балонного скрапленого газу мають лише ветерани війни, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та багатодітні сім’ї.


Автор: Наталія Ляшенко, начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення Кобеляцької райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2011, 15:41 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації