Вхід | Реєстрація

Ярмарок прийшов без ажіотажу

Ярмарок прийшов без ажіотажу

Жителі Кобеляк не надто поспішали купляти зерно, яке привезли на ринок сільгоспвиробники району.

— Ми приїхали в Кобеляки ще й семи ранку не було», — говорить Олег, який продає ячмінь із «ГАЗона»,— спішили, думали й стати ніде буде, а воно виявилось, що місця хоч відбавляй!

Хлопець  привіз ячмінь аж із Григоро-Бригадирівки, з фермерського господарства «Ліс». Продає зерно по 13 гривень за відро. Це на 5 гривень дешевше, аніж ціна, по якій торгують ячменем міські підприємці. Ажіотажу біля машини із зерном немає. Якщо й виникають черги, то в них стоять по 5–6 чоловік. Люди беруть, як правило, по 3–5 відер. «А ячмінь золотий», — говорить жіночка, яка тільки-но придбала мішок зерна. Вона має на увазі не ціну, а якість продукції.

Через кілька десятків метрів стоїть «ГАЗон» із кукурудзою. Її привезли із комбікормового заводу, що належить сільгосппідприємству «Добробут». Її продають теж по 13 гривень за відро.

— Оце за три часа ми продали із тонну. А привезли чотири з половиною, — каже продавець. — Чи будемо возити ще? Не знаю, це як начальство скаже.

Не було на ринку ажіотажу і наступного дня — в неділю. От тільки зерно цього дня вже коштувало 15–18 гривень за відро.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2011, 14:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації