Вхід | Реєстрація

Дитсадки отримають фінансову самостійність

Під час останнього в минулому 2011 році засідання міськвиконкому обговорювались переважно фінансові питання.
Зокрема, члени виконкому обговорили і затвердили проект кошторису Кобеляк на 2012 рік. Загальний фонд міського бюджету заплановано наповнити на 4 мільйони 92 тисячі 500 гривень. За словами міського голови Олександра Ісипа, цих коштів повинно вистачити, щоб принаймні 9 місяців місто прожило більш-менш благополучно. У всякому випадку — не гірше, аніж у році минулому. Безумовно, керівництво міськради небезпідставно сподівається на перевиконання бюджету.
Більше аніж 3,5 мільйони гривень заплановано витратити на утримання двох міських дитсадків. У 2012 вони, крім грошей, одержать більшу, а точніше — небувалу, фінансову самостійність. Уже самі завідуючі закладами визначатимуть, що, скільки і у кого придбати для потреб дитсадків. Як сказав під час засідання виконкому Олександр Ісип: «Дамо їм (завідуючим дитсадками) гроші в руки». Згідно із задумом, таке нововведення повинно покращити фінансову дисципліну, спростити прийняття рішень та заощадити бюджетні кошти.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2012, 13:14 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації