Вхід | Реєстрація

У Соколовій Балці розповіли про епідемію... доброти

У Соколовій Балці розповіли про епідемію... доброти

17 лютого 2012 року з нагоди Міжнародного дня спонтанного прояву доброти учні Соколовобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Новосанжарського району другий рік поспіль приєдналися до всеукраїнської акції «Епідемія доброти».
Цей день став поштовхом до гарних, добрих справ кожного українця. Учні провели багато різних акцій, флешмобів, спрямованих на привернення уваги людей до гарних вчинків.

Сотні «смайликів», «сердечок», повітряних кульок, добрих побажань вручили діти перехожим, продавцям у магазинах, працівникам пошти, працівникам амбулаторії сімейної медицини, які розміщені по сусідству зі школою. На вулицях села Соколова Балка діти вітали перехожих зі святом доброти, бажали людям добра, любові, толерантності. А стартувала акція загальношкільною лінійкою, на яку було запрошено настоятеля Георгіївської церкви о. Миколая.

Вірус добра швидко розповсюджувався між дорослими й дітьми. Учні 1–4 класів створили веселий паровозик, який ніс гарний настрій із класу в клас; учні 6 класу дарували людям «голубів добра», бажали всім зустрічним щастя і радості; учні 7 класу вітали всіх перехожих «кульками добра», у яких були поміщені побажання, написані учнями 5–11 класів; учні 8 класу виготовили плакат «Поділись своєю добротою», куди кожен міг написати свої побажання іншим; учні 10 класу сплели «павутину доброти», а учні 9 класу дарували людям серця, виготовлені власними руками. Окрім цього, школярі провели акції: «Влаштуємо бенкет для пташок», «Подаруй бібліотеці книгу», «Поступись місцем у транспорті».

Учні відвідали всі установи та підприємства на території села, дитячі садочки «Сонечко» та «Берізка». Вони ділились своїм добром з дорослими та дітками, спонукали всіх до добрих вчинків. Цей день став поштовхом та прикладом для інших. Така масовість добрих та гарних вчинків не залишилась непоміченою, без наслідків, і ми впевненні, що у серцях людей прокинувся той світлячок, який дарував надію кожному! Соколова Балка показала приклад всій Україні, поширюючи «вірус доброти» через благодійні акції, які проводилися в школі. Беріть участь у таких акціях — і світ стане добрішим!


Автор: Т. М. Зінченко, педагог –організатор


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації