Вхід | Реєстрація

«Нехай буде сильною наша армія!»

23 лютого у районному центрі культури та дозвілля зібралось багато людей з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни.

Серед них військовослужбовці, ветерани Великої Вітчизняної війни та війни в Афганістані. Розпочали свято з урочистого покладання квітів до пам’ятника Скорботної матері. Далі до слова запросили голову районної державної адміністрації Анатолія Таранушича. Він привітав у першу чергу тих, кого стосується це свято, — захисників Вітчизни, і побажав усім міцного здоров’я, щастя і щоб ніколи нам і нашим дітям не довелося захищати Батьківщину зі зброєю в руках. А голова районної ради ветеранів Григорій Кіян розповів, що день 23 лютого залишається в народній пам’яті як свято мужності і вірних військовій присязі захисників Батьківщини.

— Тільки завдячуючи Радянській Армії Україна повністю була визволена від фашистських загарбників, здобула перемогу над військами Німеччини та Японії, — каже Григорій Олексійович. — Сьогодні наші слова великої шани ветеранам війни, представникам «золотого покоління» перемоги. Адже ваше життя і ваш досвід є прикладом самовідданого служіння Батьківщині.

Наостанок свого виступу Григорій Кіян побажав винуватцям свята міцного здоров’я, миру, злагоди. Щоб на добрі звершення їх надихала немеркнуча слава подвигу наших батьків та дідів.

До привітань приєднався і військовий комісар Сергій Каплатий. Перш за все він наголосив, що військові завжди були опорою нашої держави. Він привітав усіх кобелячан з Днем захисника Вітчизни.

— Нехай буде сильною наша армія! — завершив своє привітання військовий комісар.

Після офіційної частини свято продовжилось концертом. Цього дня зі сцени звучало багато військових пісень. А завершився концерт піснею «Козацькому роду нема переводу» у виконанні самодіяльного хору.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2012, 14:38 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації