Вхід | Реєстрація

Хімія в асоціаціях

Хімія в асоціаціях

22-го лютого в Новосанжарському НВК відбувся оригінальний захід, який був проведений, щоб зацікавити учнів таким нелегким, але цікавим предметом, як хімія.
І щоб остаточно переконати учнів, що це насправді так і є, в актовий зал, крім школярів,  були запрошені вчителі хімії з 20-и шкіл району. Також готувалися до виступу класи, які підготували номери до теми цього заходу — «Метали».  За основу було взято 7 металів. З вступним словом  виступила Тетяна Селюк — завуч Новосанжарського НВК. Вона у своєму виступі познайомила присутніх з суттю заходу. Далі програму продовжили ведучі, які почергово розповіли про один з найцінніших металів. Різні класи демонстрували цікаві асоціації з металами та показували це на сцені. Взяти, наприклад, золото. Як відомо, любителями цього металу є цигани. Ілюстрацією став підготовлена учнями танець «Циганочка», а також східні танці. На чорні метали була імпровізація «Рокери». Цікавинкою заходу були кольорові матрьошки, або граціозні дівчата-лебеді, або, навіть… лебеді-хлопці. Вони, можливо, були не такі граційні, але саме тому викликали щирий сміх у залу та щедрі аплодисменти. З піснею «Варенички мої» Михайла Поплавського виступав ансамбль «Веселка», який вийшов на сцену з двома енергійними «вареничками».
Глядачів порадували уміло підготовленими номерами як молодші, так і старші школярі. Віртуозно виступала на сцені актового залу команда ДЮП. Кожен із виступаючих так чи інакше пов’язував свій виступ із хімією.
Наприкінці заходу на екрані мінялися фото вчителів хімії, які приїхали на захід. Учні аплодисментами висловлювали їм вдячність за працю.
Сподіваємося, що цей захід дозволив учням побачити хімію не як складний одноманітний предмет, а зацікавив у його глибшому вивченні, бо хімія насправді — барвиста та надзвичайно захоплююча. Саме така, якою її вдалося показати організаторам заходу.
 


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації