Вхід | Реєстрація

Підготовка до державної підсумкової атестації в режимі онлайн

В освітній мережі «Щоденник.ua», робота якої схвалена Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України (Наказ МОН №1302 від 28.12.2010, №302 від 1.04.2011) створено спеціальну групу «Готуємося до ДПА разом». Тут опубліковані збірники завдань для проведення ДПА учнів 4-х, 9-х та 11-х класів, а також кожен школяр може отримати в цій групі кваліфіковану відповідь педагогів на будь-яке питання щодо проходження ДПА.

До підсумкової атестації залишилося не так багато часу. У початковій школі ДПА відбуватиметься з 11 до 20 травня з української мови і читання та математики. В основній з 14 до 30 травня з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови (англійської мови). А в старшій школі з 4 по 11 травня з трьох предметів: української мови, профільного предмета та предмета за вибором.

У спільноті «Готуємося до ДПА разом!» користувачі «Щоденник.ua» мають можливість першими ознайомитися з актуальними новинами про державну підсумкову атестацію та обговорити важливі теми на форумі групи. Також для підготовки до ДПА учні та педагоги можуть використовувати інші функціональні можливості порталу, серед яких:
- Електронна навчальна бібліотека;
- Мультимедійна бібліотека;
- Конструктор тестів;
- Інтерактивні навчальні додатки.

Використання освітнього простору «Щоденник.ua» є повністю безкоштовним і надається без будь-якої абонентської плати.


Автор: Оксана Аккерман


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації