Вхід | Реєстрація

Наші дівчата танцювали з Амадором Лопесом і отримали ляльку-майора

Наші дівчата танцювали з Амадором Лопесом і отримали ляльку-майора

Вихованки школи-інтернату взяли участь в обласному конкурсі «Юні веснянки», який проходив під патронатом полтавських міліціонерів.

Конкурс відбувся в Полтаві в період із 28 лютого по 1 березня. Він носив назву «Юні веснянки» і був присвячений Міжнародному жіночому дню. У ньому брали участь вихованці 12 інтернатних закладів Полтавщини. Серед них були і учні Кобеляцької школи-інтернату Аліна Борисова, Тетяна Локотош, Вікторія і Тетяна Мірошниченко, Людмила Рубан та Альона Таран. Крім педагога-організатора Любові Койнаш, у поїздці дівчат супроводжувала співробітниця Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Людмила Домнич. Адже саме під егідою правохоронців Полтавщини і проходив цей захід. Відомо, що полтавські міліціонери вже багато років є шефами інтернатних закладів. Начальники обласних управлінь міліції змінюються, а традиція залишається незмінною. Цього разу юних конкурсанток вітав із наступаючим святом та бажав усіляких гараздів генерал-майор міліції Едуард Федосов.

Усі учасниці конкурсу, як самі дівчата, так і їх педагог, відзначили надзвичайно високий організаційний рівень конкурсу. Не дивлячись на його любительський статус, в журі були запрошені професійні танцюристи та хореографи на чолі з популярним нині ведучим програми «Танцюють всі» Амадором Лопесом. Він не лише судив змагання, а й провів для конкурсанток майстер-клас у модному клубі «Європа» та охоче з ними фотографувався.

З приводу організації конкурсу Любов Койнаш сказала: «Ми були вражені його рівнем. Дівчата наші навіть плакали, так не хотіли з Полтави їхати. Організатори врахували кожен нюанс, кожну дрібничку. Якщо й виникала позаштатна ситуація, її вирішували миттєво. Так перед виступом ми виявили, що підлога танцзалу занадто слизька для взуття наших конкурсанток. Потрібно було терміново знайти або каніфоль, або металеві щіточки для чищення посуду. Я тільки про це заїкнулась, як їх через кілька хвилин привезли».

Кобеляцькі дівчата виступили на конкурсі цілком достойно, зайнявши третє місце. Вони отримали чимало призів та сувенірів. Найцікавішими  серед них були ляльки у міліцейській формі з погонами майора.

По закінченні виступів для всіх учасниць організували святковий фуршет і дискотеку. Крім цього, вони їздили на екскурсію до кінологічного центру, де їм показали, як уміють працювати міліцейські службові собаки. «У таких заходах ми готові брати участь хоч кожен місяць», — посміхаючись, відзначила Любов Койнаш.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2012, 15:34 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації