Вхід | Реєстрація

«Браво» оцінили у Полтаві

«Браво» оцінили у Полтаві

29-го лютого на фінальному змаганні КВК команда Новосанжарського НВК «Браво» посіла третє призове місце, залишивши в ході змагань позаду Кременчук та Комсомольськ.
Та, перш ніж дійти до нього, потрібно було пройти довгий і нелегкий шлях з перепонами, які долали учасники за допомогою ентузіазму. Як раніше ми писали, новосанжарське «Браво» виграло змагання серед шкіл з КВК на районному рівні. Опісля були зональні змагання, які повинні були відбуватися у селі Щербані. Учасники команди пригадують, що тоді був добрячий мороз. Доїхати до місця призначення було проблематично. Та допоміг з наданням транспорту Григорій Перерва — начальник газового управління, за що йому учасники команди КВК щиро вдячні. Ситуація таким чином була врятована. І не дарма!
Новосанжарських «квнщиків» глядачі спочатку зустріли деяким холодком. Та потім «Браво» підкорило їх. Розповідає далі, посміхаючись, Юлія Зимовець, учителька англійської мови, яка готувала команду КВК до виступів.
— Ми навіть не очікували такого! Ми настільки розігріли зал, що ті, хто вболівав за інші команди, уже гаряче аплодували нам!
Як підсумок, команда стала переможцем. Але довго радіти та розслаблятися було ніколи, бо потрібно було знову напружено працювати: шукати цікаві образі, дотепні та влучні сценки. Юлія Миколаївна розповідає, що шукали потрібну інформацію за допомогою Інтернету. І відзначає:
— Та найбільш цікаве та живе виходило, коли ми з командою писали сценарій. аме тут і вимальовувалася якась гумористична картинка чи діалог.
Так і готувалися до наступного «бою» в півфіналі, який проходив на сцені ДК ПТК у Полтаві. Поїхала на нього команда «Браво» у складі 15 чоловік — учнів 9-Б і 10-В. Змагатися  довелось із чотирма сильними командами-суперниками. Але і тут наші стали призерами. «Браво» посіло друге місце, що стало несподіванкою навіть для самої команди.
Лишалося фінальне змагання, в якому брали участь наша команда «Браво» та ще чотири команди з різних міст області. Члени команди відзначають, що їх відрізняло від інших суперників, те, що інші команди складалися з учнів 11?х класів, а наші, як ми згадували, складалися з дев’яти- та десятикласників. Та учасники говорять, що новосанжарську команду сприймали, незважаючи на це, як сильного суперника.
На фінальне змагання обласного рівня зібралося близько 600 глядачів. Зал був заповнений ущерть. Та, як не прикро, вболівальників за нашу команду було небагато, всього 10, які приїхали з командою. Для більшої кількості просто не було транспорту. Ще близько п’яти новосанжарців (ті, хто навчається у вузах Полтави) прийшли підтримати команду з рідного містечка. Серед них були і ті, хто не так давно стояв на сцені в команді КВК Новосанжарського НВК. А тепер вони були не учасниками, а вболівальниками. Та хоч підтримка була невелика, але гаряча. І наша команда впевнено виступала та набирала свої заслужені бали. Учасники команди «Браво» демонстрували глядачам цікаві сценічні образи: хлопці — інтелігентів?«ботанів», а дівчатка — спортсменок-активісток.
Ще команда розповіла, чим вони відрізнялися від інших команд у ході змагань. Юлія Зимовець розповідає:
— Ми не переступали певного інтелектуального рівня. Бо були виступи деяких команд, де використовували, скажемо так, жарти не по віку, досить дорослі. Ми ж дотримувалися чітко заданого напрямку.
Це та інше заслужено оцінили судді фіналу КВК і присудили новосанжарському «Браво» призове третє місце. У підсумку новосанжарська команда КВК лишила позаду команди міст Кременчук та Комсомольськ. Самі ж переможці переконують, що під час виступу вони не думали про перемогу, про підсумкове місце. І скромно відзначили, що від гри на сцені вони отримували найголовніше — задоволення.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації