Вхід | Реєстрація

Сімейне свято для 7-В

Сімейне свято для 7-В

1-го березня, у перший день весни, у Новосанжарському НВК відбувся захід, присвячений родині — найсвятішому, що є в нашому житті.

Дійство проходило в актовому залі. Під пісню Назарія Яремчука «Родина» збиралися гості заходу. Більшу частину присутніх у залі становили мами, бабусі, рідні учнів 7-В класу. Вони всі разом підготували різноманітні номери до цього дня. Зокрема, виготовили і таке собі родинне дерево 7-В класу, яке знаходилося на стіні позаду сцени.

Учні, крім усього іншого, на сцені співали всім відому пісню «Чорнобривці». Виконували її хлопчик і дівчинка, які дуже хвилювалися. Це було видно по руках, в яких тремтіли мікрофони, очевидно, від хвилювання та від почуття відповідальності. Та глядачі підтримували юних виконавців оплесками, які стали ще гучніші після завершення пісні. Також 7-В виконав пісню «Бабусина молитва». Читали вірш Бориса Олійника «Пісня про матір». Розповіли захоплюючу та зворушливу притчу про материнську любов. Учні дякували під час виступу не тільки матері, але й батьку за те, що він є, що «виконує найтяжчу роботу», бабусі — за ніжність, яка навіть подекуди більша, ніж до власних дітей. Адже, як говорять в народі: «Внуки — це другі діти». Не забули і про дідусів, яким вдячні за цікаві спогади, за дотепність у розмовах, за ласку.

На сцені виступав родинний дует — син Віталій і мама Наталія Євсюкови. У їх діалозі  мама відповідала на хвилюючі сина питання. Прозвучало ще немало вдячних віршів на адресу рідних людей. Доки учні виступали, на екрані змінювали одна одну фотографії родин 7-В класу. На них сьогоднішнім 12-13 річним хлопчикам та дівчаткам — лише по кілька місяців, вони починають робити перші кроки, йдуть у перший клас…

Закінчилося свято виходом учасників на сцену під пісню Софії Ротару «Одна калина». А всі присутні в залі встали і співали  разом з учнями стоячи — виконували пісню, у якій говорилося і про те, що родина — це ще й наша Батьківщина — Україна, «бо в нас іншої нема!». Під цю душевну та патріотичну пісню і закінчилося цікаве родинне свято, яке лишило в серці присутніх теплий і глибокий слід.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації