Вхід | Реєстрація

«Учителі року» на Новосанжарщині

«Учителі року» на Новосанжарщині

27-го березня у Новосанжарському НВК вручили престижні нагороди щорічного конкурсу серед педагогів.
Церемонії передувала виставка педагогічних технологій, у якій школи району представляли свої найкращі напрацювання. Після того, як із матеріалами виставки ознайомились колеги-педагоги та представники влади, усі перейшли до актового залу школи, де і відбулася, власне, церемонія вручення нагород.
Перед початком нагородження педагогів привітали голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс та голова районної ради Володимир Левицький. Як зазначив у своєму виступі Сергій Миколайович, усі четверо присутніх на нагородженні представники влади — колишні вчителі. І обидва голови і їх заступники Іван Солодовник та Микола Перерва на різних етапах своєї трудової діяльності працювали у школах.
— Мене іноді запитують — чи хотів би я повернутися до школи, — продовжив думку свого попередника Володимир Левицький, — І я відповідаю — хотів би. Але вже не піду. Тому що рівень освіти постійно зростає і нинішня школа — вже зовсім не така, якою була за часів нашої роботи.
Після привітальних виступів були вручені дипломи, грошові премії та символічні стрічки з написом «Учитель року-2012» за п’ятьма номінаціями. У номінації «Англійська мова» переможцем стала вчитель Новосанжарського НВК Ольга Сіврюк. У номінації «Біологія» кращим вчителем у цьому році стала Тамара Волочнюк із Кунцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Її колега Тетяна Мокляк з тієї ж кунцівської школи стала переможцем у номінації «Українська мова та література». У номінації «Етика» перемогла учитель Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ірина Шерстюк. А «Вчителем року» у номінації «Фізична культура» став Василь Терновий із Полузірського НВК.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації