Вхід | Реєстрація

На Полтавщині проводиться фестиваль Дружин юних пожежних

На Полтавщині проводиться фестиваль Дружин юних пожежних

30-го березня в актовому залі  Розсошенській гімназії проведено районний етап фестивалю Дружин юних пожежних. В змаганнях взяли участь 15 команд  навчальних закладів Полтавського району. Під час проведення конкурсів учасники демонстрували чудові знання правил безпеки життєдіяльності та інші артистичні здібності. Виступи команд були динамічними, яскравими, наповнені тонким гумором і, основне - несли в собі багаж знань, які і є величезною силою. Діти намагалися донести до глядачів щось цікаве, повчальне, пропагуючи таким чином безпечний спосіб життя.

Незважаючи на те, що кожна з команд прагнула перемогти, відчувалася тепла атмосфера. Кожен конкурс діти разом із глядачами підтримували оплесками та гучними оваціями. перемогу здобула команда Розсошенської гімназії. Після закінчення фестивалю всі учасники команд були нагороджені подарунками. Полтавські рятівники пишаються своїми юними помічниками, які знають як діяти під час виникнення надзвичайної ситуації і показують високі знання під час  виступів.


Автор: ТУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2012, 15:33 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації