Вхід | Реєстрація

Університет 3-го віку отримав перший транш фінансової допомоги

Університет 3-го віку отримав перший транш фінансової допомоги

Університет третього віку Автозаводського району отримав перший транш обіцяного німецької неурядовою організацією «DVV  International» фінансової допомоги у сумі 22 тисячі гривень. Гроші будуть використані на організацію навчання та проведення екскурсій, які розпочнуться після 24 травня – останнього дня навчання літніх студентів. Екскурсії за побажаннями студентів будуть організовані до Чигирина, Полтави та по монастирям Полтавської області. А наприкінці травня представників німецької організації в університеті очікують у гості. Про це повідомила ректор університету – керуюча справами Автозаводського райвиконкому Зінаїда Прохнич.

Нагадаємо, що договір про співпрацю між іноземною неурядовою організаціє «Німецьке об’єднання народних університетів» та Автозаводським райвиконкомом був підписаний місяць тому. Німців вразило те, що протягом трьох років університет навчає людей похилого віку на базі Кременчуцького інституту Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля практично без будь-якої фінансової підтримки з боку держави. Фінансова підтримка у розмірі 2810 євро буде надана університету трьома траншами протягом року і використана на проведення екскурсій, організацію навчання та придбання канцтоварів. Наразі в університеті 3-го віку Автозаводського району навчається 140 літніх студентів на 4 факультетах: історико-краєзнавчому, культурно-просвітницькому, факультеті здоров’я та мистецькому.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації