Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії відкрито виставку міської художниці

У Кременчуцькій виховній колонії відкрито виставку міської художниці

7 квітня у Кременчуцькій виховній колонії відбулося урочисте відкриття персональної виставки живопису міської художниці Надії Шацило.

Експозиція зібрала два десятки картин, які справили сильне й неоднозначне враження. Особливий настрій і духовну ауру створили колірні акценти, що красиво розставлені в роботах, — зазначив начальник колонії Юрій Величко.

Виставка  насичена оптимізмом та любов’ю до життя. На ній розмістилося чимало тематичних картин, але основна стихія художниці - портрет, пейзаж, натюрморт із зображенням квітів, інтер’єр, здебільшого поєднаний із пейзажем та натюрмортом. Виставка отримала схвальні відгуки персоналу та вихованців установи. Хлопці відразу знайшли спільну мову з Надією та поділилися своїми талантами. «Неперевершена й оригінальна гра живописних барв зосереджує увагу на глибині таємниць, що притаманні творчості юнаків. Це треба осягнути та відчути серцем», - поділилася враженнями художниця, оглянувши роботи вихованців.

Навіть  після тривалого спілкування гостя зрозуміла, що теми для розмов і взаємодії не закінчені. Надія Шацило домовилась  про чергову зустріч для проведення майстер-класу для талановитих дітей та зацікавленого персоналу установи.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації